Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santosh
tag
válasz
bambano
üzenetére
Nagyon köszönöm a választ!
Elkészítettem az /etc/apt/apt.conf file-t olyan módon, ahogy írtad, és ilyeneket ír, mikor beírom, hogy sudo apt-get update:
407 Proxy Authentication Required ( Forefront TMG requires authorization to fulfill the request. Access to the Web Proxy filter is denied. ) Hiba http://archive.ubuntu.com trusty/universe i386 Packages
Sikertelen letöltés.Az /etc/environment -be is kellene írnom valamit? Próbáltam már, de eddig nem jártam sikerrel, bár lehet, hogy nem jót írok bele, mert több-féle verziót is találtam abból a neten.
Más valamit még be kellene állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Így szórna el 60 milliárdot Elon Musk egy Cursor mozdulattal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Viccrovat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest