- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Üdv.
Spec:
Laptopom
nestor@Samsung-NP300-E5Z-S03HU:~$ cat /proc/version
Linux version 3.13.0-61-generic (buildd@lgw01-50) (gcc version 4.8.2 (Ubuntu 4.8.2-19ubuntu1) ) #100-Ubuntu SMP Wed Jul 29 11:21:34 UTC 2015
GeForce GT 520MXHozzátok fordulok segítségért, már nincs több ötletem.
Röviden: Hogyan tudom feltelepíteni az nvidia drivert?
Már próbáltam elég sokszor Szoftver és frissítésekben, ami elég egyértelmű, de nem működött rendesen. Általában lefagyott pár perc használat után a gép. Vagy 3-4 félét próbáltam már innen.
Aztán weben böngésztem, turkáltam és próbáltam a geforce oldalról magamtól keresni valami frisset, a manuális telepítéssel megszenvedtem így egy béta verzióst próbáltam feltenni (a stable helyett próbáltam mást feltenni, lehet az pont nem volt telepíthető), végül sikerült feltenni, de aztán alig bírtam megoldani, hogy bejelentkezésnél beengedjen a grafikus felületbe (ugyanis mindig visszadobott, hogy írjam be a jelszót).
Aztán kipróbáltam ezt a megoldást: link - nem hozott eredményt, csak több lehetőséget kínál fel a driverek közül
Ugyan be van pipálva az egyik, de az nvidia-detective eredménye none.
nvidia-settings parancsra csak ilyen vacak felületet kapok.Szívesen fogadnám az ötleteket, tanácsokat. Már próbálkozni se nagyon merek az előző bug után, ez egy belakott rendszer, így szeretem, nem akarom újratenni. Olyan közepes szintén talán már értek a Linuxhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Reklámblokkolók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest