Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Az evergreen elég régi cucc. Itt nézd meg. Szinte mindent tud a free driver
Én azt használnám.Én nekem 4670 van. úgy használom, hogy fixen levettem a teljesítményét. Ugye az engergiagazdálkodás miatt, ha nincs terhelés, akkor automatikusan leveszi minimumra. Namármost a sima desktop használatnál 2d gyorsítást jelent. A gép konkrétan ásítozik.
Ha elindítok egy hd filmet, akkor a cpu használat 4-5% magonként. Elhanyagolható. Nyilván az uvd motorra terhel, itt se kell dolgoznia nagyon se a cpu-nak, se a gpu-nak.Így be tudod mérni. Nálam olyan 10-15 wattot esik a fogyasztás, ha visszaveszem az órajelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én azt használnám.