-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kössz az infót!
Kipróbáltam a szabad driverrel, és elég jól működött minden, de valahogy nem akarja visszavenni az órajeleket automatikusan.
A CPU magok órajelét szépen visszaveszi, de a GPU maxon pörög a következő újraindításig.
Mindezt Arch linuxszal és 4.0 kernellel.Xubuntu + zárt driver kombinációval minden szép és jó, egyrészt kevésbé emelkedik meg a GPU órajele film lejátszáskor, másrészt az is visszaesik egyből, amikor bezárom a VLC-t. Egy játékkal is kipróbáltam, kilépéskor ott is visszavette az órajelet alapra.
Egyelőre ez a driver jobban műxik, bár még nem jöttem rá a hátrányaira, ha vannak - sokan szidják.
Viszont a Xubuntu elég lassúnak tűnik érzésre az Arch után (boot idő, progik megnyitása, bezárása, stb.).Tudtok valami gyors disztro-t, ami betonstabil, és megy vele a decemberi zárt AMD driver?
Peppermint OS-sel szemezem, csak nem tudom, hogy za mennyire stabil.Stabilitás szempontjából ismeretlenül a Debian-ra gondoltam, de nem tudom, hogy az mennyire gyors egy ilyen lassú vason - az ablakkezelő változatlanul az XFCE lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest