- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Vagy 35-ös vagy 36-os Chrome bétával próbáltam. Biztos nem azért volt, mert béta, mert semmivel nem instabilabb, mint a végleges, sőt, ha megjelenik hiba, azt gyorsabban javítják a bétában, mint a véglegesben. Persze ez 3 hónapja volt, és akkor még a Pepperflash is újdonság volt, és azóta kiforrotta magát.
Megnéztem most 39-es Chrome bétával. Már nincs vele baj, de még így is kicsit magasabb az erőforrásigénye, mint a FF 36 alfának. Chrome-ban teszteltem SD-s videót, ott 8-11%-ra terhelte a procit, FF-ban 5-8%-ra. Memóriafoglalás kb. azonos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest