- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
Ismet tettem egy probat es kiprobaltam egy disztrot, most a fedorat.
A jo benne az, hogy jol mukodik vele a fenyeroszabalyzo es a tapipad is.
Viszont lenne par kerdesem, amik zavarnak.A lan jo, viszont vegul is a wifi is, de wifit bekapcsolva a wifi gomb villog, ez miert van, egyebkent zavar a dolog.
Aztan, system monitort nezve a process fulecsket, a folyamatok listaban mindent rendben mutat, miden 0% alapjaraton, viszont mar a resources fulecsken mar mas a helyzet, ott lathatoan igenybe van veve alapjaraton a proci, mert mind a 4 cpu szalon 3 es 10%os a terheltseg. Ez mi, miert van? Ez igy nem jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest