Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen házat vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

helltp aktív tag Sziasztok! Megoldhatatlan problémába ütköztem. Adott egy Uuntu Server 14.04.1 alapú samba szerver 2 db HDD-vel. Legyen az os-t tartalmazó HDD a C, az adatokat tartalmazó pedig a D. Ha C-ről és D-ről is csinálok sharet akkor egy másik linux alapú gépről elérem mind a kettőt, de windows alapú gépről, a C-n lévő mappát látom, van RW jogom viszont akármit csinálok a D-n lévő mappákat látom ugyan de ennyi, még belelépn sem tudok, permission errort dob. Mind a két meghajtó EXT4 formátumú. A második meghajtón az összes mappának 777-es jogot adtam, sambában mindenkinek engedve van a hozzáférés, az összes sharet ugyanolyanra állítottam, csak a meghajtók különböznek. 
 Ha segít, többek közt ez van az smb.conf fileban:[film] 
 path = /media/fejesa/Data/film
 writeable = yes
 ; browseable = yes
 guest ok = yes
 read only = no
 create mask = 0777
 [sorozat]
 path = /media/fejesa/Data/sorozat
 writeable = yes
 ; browseable = yes
 guest ok = yes
 read only = no
 create mask = 0777
 [Videos]
 path = /home/fejesa/Videos
 writeable = yes
 ; browseable = yes
 guest ok = yesA film, sorozat van a külső meghajtón, a videos a belsőn. Androidon és win7-en teszteltem, a win7 a problémás. Nem tartom valószínűnek hogy a samba beállításokban van a hiba, mert ugyanúgy állítottam be mind a két share-t és az egyik megy a másik nem. 
 Számomra ez teljesen érthetetlen és egyik külföldi fórumon sem találtam működő megoldást.Előre is köszi a segítséget, és bocs a hosszú hszért: 
 helltp
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő