Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OgKush
senior tag
sziasztok!
A héten a telefonomat sikerült téglásítanom, de találtam egy leírást ami alapján újra lehet éleszteni, viszont nem figyeltem, és adc helyett abd-t írtam mindenhol a terminálba, így fölösleges fileok kerültek a telefonra?!
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok nekem segíteni ezeknek a fileoknak az eltávolításában?
dd if=/home/med/Desktop/sbl1.img of=/dev/sdb2 na most itt nem sdb2 hanem sdc2 kellett volna, csak elsiklottam a leírásban felette, és utána gondolkodtam, hogy mi a francnak is néztem meg hogy sdc vagy sdb vagy sda ...
belinkelem a leírást, ha azt megnézitek rájöttök, hogy mit is próbálok leírni.Kérlek titeket próbáljatok meg nekem segíteni mert lg topik(ok) ban b@sznak válaszolni.. csak a pontokat kergetik antutun,,
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fogyjunk le!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest