-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OgKush
senior tag
sziasztok!
A héten a telefonomat sikerült téglásítanom, de találtam egy leírást ami alapján újra lehet éleszteni, viszont nem figyeltem, és adc helyett abd-t írtam mindenhol a terminálba, így fölösleges fileok kerültek a telefonra?!
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok nekem segíteni ezeknek a fileoknak az eltávolításában?
dd if=/home/med/Desktop/sbl1.img of=/dev/sdb2 na most itt nem sdb2 hanem sdc2 kellett volna, csak elsiklottam a leírásban felette, és utána gondolkodtam, hogy mi a francnak is néztem meg hogy sdc vagy sdb vagy sda ...
belinkelem a leírást, ha azt megnézitek rájöttök, hogy mit is próbálok leírni.Kérlek titeket próbáljatok meg nekem segíteni mert lg topik(ok) ban b@sznak válaszolni.. csak a pontokat kergetik antutun,,
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest