- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nálam is jön ugyanaz a hiba KDE-n kívül is ha be van kapcsolva az OpenGL.
A zárt driverrel nem engedte a frissítést, mert azt mondta, hogy konfliktol a driver a frissítéssel, és nem tudja feloldani.
Akkor ment fel a frissítés, amikor leszedtem a zárt drivert.
Egyébként van a hibáról bug ticket itt.
Ha megnézed a 3gp video-t, ami a hibajelentéshez csatoltak, akkor látod a jelenséget. Nálam pont ugyanazt csinálja.
És ha kwin hiba lenne, akkor A10-6800K-val is csinálná, márpedig nem csinálja (ugyanaz a linux install, ugyanaz a lap, stb., csak procit cseréltem mert először hardver hibára gyanakodtam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest