- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Philips LCD és LED TV-k
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Jester01 #18565 üzenetére
Sajnos vannak sebességbeli problémák is - tudnia kell bizonyos műveleteknek időkorláton belül lefutni, különben az egész elképzelésem kuka. Sem valós fizikai eszköz, sem network socket nincsenek most játékban. (Egyébként lenne network block device.) Driverhez szorosan kötött memory device jöhet csak szóba.
A fuse érdekesnek tűnik, de amit eddig találtam róla, ez csak file szinten tud kötni. Nekem szektor szinten kellene ugyanez. A g_file_storage-ot ha file szinten kötöd, akkor az usb túloldalán is olyan driver kell hozzá. Nem olyan driverrel van szerelve az usb túloldala, és azon nem tudok változtatni. Block device kell. A neten fellelt cikkek szerint olyan változata nem létezik.
Ha ezek voltak a kész megoldás lehetőségeim, akkor pont ott vagyok, amitől féltem. Ha kernel driver szintjén futtatok mindent, akkor egybe kell gyógyítanom egy block device-t, egy karakteres device-t, legalább 150 megabyte-nyi kernel memóriát, szükségem lesz az aszinkron timer supportra, és persze thread safe meg az általános kernel driver-ekre vonatkozó játékszabályok. A legátfogóbb doksi, amit fellelni tudtam, valami 2.2.15 időkből való. A kernelem 3.8.x mainline. Valami tipp kellene erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest