Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple MacBook
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Home server / házi szerver építése
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Mostanába gondolkodom, hogy kipróbáljam a Linux-ot. Régen iskolába tanulta, de sose használtam otthon. Mivel egyre kevesebbet játszok, gondoltam ismerkedek vele egy kicsit. Elsőre azt szeretném megkérdezni, hogy pedrive-ról van e lehetőség futtatni mondjuk az Ubuntu-t. És mit kell ehez tenni, milyenprogramokat kell beszerezni hozzá?
Másik kérdés, hogy ha ez megoldható, akkor újraindítás után megjegyzi az adatokat a linux? (Természetesen még mindig pendrive-ról futtatva)Mire leírtam ezt most találtam rá erre a cikkre, amiben van szó a Live USB-ről is. De esetleges jó tanácsokat szívesen fogadnék ezek mellett is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő