Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Mostanába gondolkodom, hogy kipróbáljam a Linux-ot. Régen iskolába tanulta, de sose használtam otthon. Mivel egyre kevesebbet játszok, gondoltam ismerkedek vele egy kicsit. Elsőre azt szeretném megkérdezni, hogy pedrive-ról van e lehetőség futtatni mondjuk az Ubuntu-t. És mit kell ehez tenni, milyenprogramokat kell beszerezni hozzá?
Másik kérdés, hogy ha ez megoldható, akkor újraindítás után megjegyzi az adatokat a linux? (Természetesen még mindig pendrive-ról futtatva)Mire leírtam ezt most találtam rá erre a cikkre, amiben van szó a Live USB-ről is. De esetleges jó tanácsokat szívesen fogadnék ezek mellett is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TP-LINK routerek
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest