-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
Köszönöm, közben próbáltam CD-ről installálni a 12.10-et és már annál a képnél baj van, amikor a nyelvet kellene választanom. (A monitor felső fele rendben, alsó szétesett, függőleges sávok, egér meg húzza a fekete sávot.) A monitor vezérló S3, 32 MByte-al.
Visszaraktam a 12,04.1-et.
(Régebben olvastam, hogy kockázatos az upgrade, mostmár tudom, hogy a helyzet változatlan.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Futás, futópályák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen házat vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Suzuki topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest