Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- AI a játékokban és azon túl
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha neked az ext3 nem megbízható, akkor tényleg váltanod kell freebsd-re, mert linuxon magasan, kimagaslóan az ext3 a legjobban tesztelt és legmegbízhatóbb fájlrendszer (ez nem zárja ki azt, hogy valaki kevesellje a tudását). Nekem ext3-on csak hw hiba miatt volt adatvesztésem, kernel vagy ext3 hiba miatt nem. A zfs, meg a linuxba szánt hasonló cucc, a btrfs szerintem még sokkal kevésbé stabil, mint az ext3.
A fuse-s fájlrendszerek általában proci erőforrás igényesek, ha érdemi teljesítményt is akarsz, ergo én nem tenném atomra.
Simán áttérsz freebsd-re és akkor jön a fejvakarás filmnézés terén. Fájlszervernek, tűzfalnak, ilyesminek nem rossz a freebsd, de a multimédiás dolgai még gyerekcipőben járnak.
Ezt a pendrive oprendszer külön lemezen az adatok betegséget nem értem, de talán egyszer valaki elmagyarázza.
Szerintem debian + ext3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest