-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Ha neked az ext3 nem megbízható, akkor tényleg váltanod kell freebsd-re, mert linuxon magasan, kimagaslóan az ext3 a legjobban tesztelt és legmegbízhatóbb fájlrendszer (ez nem zárja ki azt, hogy valaki kevesellje a tudását). Nekem ext3-on csak hw hiba miatt volt adatvesztésem, kernel vagy ext3 hiba miatt nem. A zfs, meg a linuxba szánt hasonló cucc, a btrfs szerintem még sokkal kevésbé stabil, mint az ext3.
A fuse-s fájlrendszerek általában proci erőforrás igényesek, ha érdemi teljesítményt is akarsz, ergo én nem tenném atomra.
Simán áttérsz freebsd-re és akkor jön a fejvakarás filmnézés terén. Fájlszervernek, tűzfalnak, ilyesminek nem rossz a freebsd, de a multimédiás dolgai még gyerekcipőben járnak.
Ezt a pendrive oprendszer külön lemezen az adatok betegséget nem értem, de talán egyszer valaki elmagyarázza.
Szerintem debian + ext3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest