Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shrike7973

senior tag

Értem. Arch linux-ra én úgy tekintek, hogy mindent kézzel kell feltelepíteni. Nem értek hozzá, ez valószínűleg fals. Érdekelne, hogy meg van-e oldva az, hogy minden software, amit feltelepítek, mindig frissüljön a legfrissebb kiadásra... avagy nekem kell figyelni a verziószámokat, és kézzel elvégezni a frissítéseket? Pl.: kijön a legújabb libre office. Vagy firefox, ami mostanában sokszor előfordul.

Ha tényleg ilyen egyszerű a felállítás, akkor lehet megpróbálkozok vele... de gondolom akkor kismillió drivert össze kell keresgéljek a laptopomhoz.

Amúgy nem értem a rosszmájú megjegyzéseket, szerintem alapkövetelmény egy mai os-től, hogy ne a User tákolja össze az alap részt, legalább annyira össze lehetne alapból rakva mint egy Fedora. Ok, hogy akkor ne rakjam fel az Arch-t, csak én nem értem, hogy mindenki megjegyzést tesz, pl.: kinyalatom a seggem... :S.

Minden esetre Mandriva és közeli rokonai ellen eddig senki nem mondott semmit, pro-kontra tapasztalatot tud mondani valaki?

Új hozzászólás Aktív témák