Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Értem. Arch linux-ra én úgy tekintek, hogy mindent kézzel kell feltelepíteni. Nem értek hozzá, ez valószínűleg fals. Érdekelne, hogy meg van-e oldva az, hogy minden software, amit feltelepítek, mindig frissüljön a legfrissebb kiadásra... avagy nekem kell figyelni a verziószámokat, és kézzel elvégezni a frissítéseket? Pl.: kijön a legújabb libre office. Vagy firefox, ami mostanában sokszor előfordul.
Ha tényleg ilyen egyszerű a felállítás, akkor lehet megpróbálkozok vele... de gondolom akkor kismillió drivert össze kell keresgéljek a laptopomhoz.
Amúgy nem értem a rosszmájú megjegyzéseket, szerintem alapkövetelmény egy mai os-től, hogy ne a User tákolja össze az alap részt, legalább annyira össze lehetne alapból rakva mint egy Fedora. Ok, hogy akkor ne rakjam fel az Arch-t, csak én nem értem, hogy mindenki megjegyzést tesz, pl.: kinyalatom a seggem... :S.
Minden esetre Mandriva és közeli rokonai ellen eddig senki nem mondott semmit, pro-kontra tapasztalatot tud mondani valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Battlefield 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Robotporszívók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest