- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Shrike7973
üzenetére
Én is az Arch Linuxot javasolom, mert egyrészt valóban a legjobb a wikije azok közül amit próbáltam, másrészt én is jó pár Ubuntus év után kb ugyanezért váltottam, mert kezdett nagyon döcögős lenni minden és én aki szerintem annyit sem tudok az egész Linuxról mint te aki még programozik is - hiába használok Linuxot majd 10 éve - sikerült a jó dokumentáció alapján pár órácska alatt grafikus felülettel és minden alapvető dologgal feltennem - majd másnap belaktam és finomítgattam.
Csomagokat irtó könnyű kezelni a pacman parancsoraival, még meg sem néztem van-e hozzá valami grafikus felület olyannyira elegendő a konzolos telepítés frissítés (bár igaz, hogy a webes csomaglistát böngészgetem előtte azért).
Szóval aki így benne van és men rémiszti el az olvasgatás - sőt - annak kötelező kipróbálni.Másik alternatívaként én is a Debiant mondanám. Azzal is tehetsz egy próbát.
Ja, és az Archnak nagyon jó kis irc chatszobája van, már én is járok oda és eddig segítettek ott is.
Meg még kifelejtettem, hogy az Arch gördülő rendszer verzióváltások nélkül, és nagyon friss csomagokkal dolgozik. Nekem ez is bejön benne, mert nem tartom jó tanácsnak a maradj ilyen-olyan régebbi kiadáson tanácsokat - ha már az ember követni akarja a nyílt rendszerek gyors frissülésének ütemét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest