Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01
üzenetére
Csak azt, hogy nem olvastam el. Átsiklottam felette.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lapa nautilusos megoldását próbáltam, de akkor premission deniedot kaptam, így itt megakadtam.
scp parancsot kiadva meg jöttek a számomra kevésbé barátságos dolgok a terminálban, mint rsyncnél.Igazából kár, hogy nincs erre egy a sambánál egyszerűbben használható gui-s eszköz a népszerűbb disztrókra, a kevésbé hozzáértők számára. Egy egyszerű, drag and drop valami kellene. Aztán lehet, hogy van, csak nem tudok róla.
lapa: thx
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen széket vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)