Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Jester01 #14092 üzenetére
Igazad van, én voltam a hülye, megadtam úgy, ahogy te mondtad és megoldódott a probléma. Utána még szívtam egy sort, de végül lefutott a make is.
Nagy volt az öröm, másoltam is azonnal a PtokaX-et a routeremre. Adtam neki indítási jogot, és... segmentation fault.
De a fordítást nem cseszhettem el túlzottan, ugyanis a ptokax -v -re szépen kiírja az aktuális verziót és a build dátumát, ha pedig ptokax -c -vel indítom, de nem írok utána könyvtárat, akkor pedig panaszkodik, hogy nem adtam meg config dirt. Szóval éledezik, de elindulni nem indul el. Kutakodom tovább, bár ez a segfault sem a legbeszédesebb hibaüzenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Macska topik
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest