Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
Biztos. Ahogy írtam, BIOS-ban tökéletesen működik a bill, és nem történt változás a gépben fizikailag. Feltettem a LAMP-ot, újrakonfigoltam a phpmyadmin-t (a ti segítségetekkel), ehhez a művelethez kellett csinálnom root jelszót ami eddig nem volt. A var/www mappa jogosultságát megváltoztattam, hogy ne csak root joggal tudjak bele írni. Ezek végeztével kikapcsoltam a gépet, ma bekapcsoltam, hálózaton áthúztam egy filmet a vinyóra és megpróbáltam lejátszani. Mondta, h ehhez három csomagra lesz szükség meg a jelszómra, de beírni már nem tudtam semmit. Kipróbáltam 3 billt, ki-be kapcsoltam acpit, apicot, semmi nem segített. Ha bekapcsolom a gépet a numlock egészen addig világít amíg el nem kezd tölteni az Ubuntu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- Így építsd a billentyűzeted!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi