Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
Biztos. Ahogy írtam, BIOS-ban tökéletesen működik a bill, és nem történt változás a gépben fizikailag. Feltettem a LAMP-ot, újrakonfigoltam a phpmyadmin-t (a ti segítségetekkel), ehhez a művelethez kellett csinálnom root jelszót ami eddig nem volt. A var/www mappa jogosultságát megváltoztattam, hogy ne csak root joggal tudjak bele írni. Ezek végeztével kikapcsoltam a gépet, ma bekapcsoltam, hálózaton áthúztam egy filmet a vinyóra és megpróbáltam lejátszani. Mondta, h ehhez három csomagra lesz szükség meg a jelszómra, de beírni már nem tudtam semmit. Kipróbáltam 3 billt, ki-be kapcsoltam acpit, apicot, semmi nem segített. Ha bekapcsolom a gépet a numlock egészen addig világít amíg el nem kezd tölteni az Ubuntu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VGA kibeszélő offtopik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Vatikánba költözik az AI
- Apple MacBook
- Horgász topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest