- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Először is: ÉN KÉREK ELNÉZÉST!
Egyébként meg 94 szeptembere óta unix alatt dolgozom, majdhogynem kizárólag parancssorban (AIX, HP-UX, OSF/1, SunOS, Linux). 95-96 magasságában raktam fel az első linuxot az otthoni gépemre, azóta csak az van rajta. Pár év RedHat után Debianra váltottam. Ez persze nem jelenti azt, hogy Nagy Unix Jedi vagyok, inkább egy szorgos kis padawan.
2-3 éve böffent fel, hogy megnézem mit tudnak a deszktop linuxok, és azokat egységsugarú júzerként próbálom használni (ha okoskodni akarok, akkor arra ott a Debian).Nnna, ehhez képest fogalmazzátok újra a nekem írt válaszokat.
Szerk.: A vindózhoz meg tök süket vagyok, többet foglalkoztatom a deszktoposainkat, mint Micike néni az iktatóból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- Vicces képek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest