Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
kovaax
üzenetére
Ha olyan jó memóriád van, hogy megjegyzel 50 felhasználónév / jelszó párost, nem szóltam.
Másrészt, ha értelmesen akarsz hozzászólni, akkor legalább próbálj meg úgy kommunikálni, hogy az olyan hátrányos helyzetűek, mint én is, megértsék, mit akarsz mondani.Bocsánat, hogy nem érek fel szellemi nagyságodhoz és nem tudom követni a gondolatmenetedet. Azért köszönöm, hogy ilyen szépen elmagyaráztad eredeti mondandód értelmét, ez igazán kedves volt tőled. Szívemet melengeti jóindulatod és segítőkészséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- RAID
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest