Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
kovaax
üzenetére
Ha olyan jó memóriád van, hogy megjegyzel 50 felhasználónév / jelszó párost, nem szóltam.
Másrészt, ha értelmesen akarsz hozzászólni, akkor legalább próbálj meg úgy kommunikálni, hogy az olyan hátrányos helyzetűek, mint én is, megértsék, mit akarsz mondani.Bocsánat, hogy nem érek fel szellemi nagyságodhoz és nem tudom követni a gondolatmenetedet. Azért köszönöm, hogy ilyen szépen elmagyaráztad eredeti mondandód értelmét, ez igazán kedves volt tőled. Szívemet melengeti jóindulatod és segítőkészséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Napelem
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest