- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Helló!
Van nálam egy laptop, megkértek, hogy nézzek utána mitől lassult be ill. h próbáljam megjavítani ha tudom pl.: újratelepítéssel.
fujitsu-siemens amilo a1655g
AMD Sempron Mobile 3100+ 1,79Ghz
512MB RAM (448 használható többi vganak megy) DDR1 vagy 2?
WiFi
60as PATA wincsiJelenleg WinXPSP3 van rajta.
Első javaslatom: a gépcsere lenne
ha nem szeretnének cserélni..
2. javaslatnak egy linux OSre gondoltam, csak nem vagyok valami jártas ezekben a rendszerekben, így kikérném a véleményeiteket javaslataitokat, hogy milyen linuxot lehet erre a vasra rátenni, ha egyáltalán lehet.GA
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest