Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
no ez az a rész amiről már semmit nem tudok...
egyelőre addig terjed a tudományom, hogy a menuconfig-ban pipálgatom hogy mi kell nekem, meg kicseréltem az fs/yaffs2-t egy újabbra és úgy make...bambano tippjéből kiindulva ezt az oldalt találtam:
https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?id=28249
este kipróbálom ha hazaértem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Phanteks Enthoo Pro
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyelőre addig terjed a tudományom, hogy a menuconfig-ban pipálgatom hogy mi kell nekem, meg kicseréltem az fs/yaffs2-t egy újabbra és úgy make...