Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. lett egy olyanom, hogy néha jó lenne egy-két tisztán wines gépet külső vinyóra bakupolnom. gépenként két partícióval.
az eddigi elképzelésem szerint ez úgy történne, hogy usb-s vinyón egy ubuntu (live?) meg egy nagy truecrypt partíció. ezt a vinyót gépbe bedug, erről bootol, desktopon ikon klikkol, win backup lefut, kikapcsol, kihúz, örül.
nem is bonyolítanám jobban, ez megfelelő lenne a célra. ami nem tiszta számomra, hogy hogyan tudom a teljes wint bakupolni. találtam egy ilyet, de kicsit egyszerűcske meg régi.
nem vagyok meggyőzve, hogy ntfs alatt minden milyen jó lesz, ha csak ide-oda másolok. az odáig világos és nem gond, hogy disasterkor win cd-vel először megpartícionálom a lemezt. még sose próbáltam, azért kérdezem mi a vélemény.
szimpatikus lenne a tar (pláne rsync) is, csak ott sem tudom mi kéne pontosan. lehet hogy ez nagyon láma kérdés (esetleg rossz os topikja is...), csak parázok tőle kicsit, hogy sima fájl szintű másolásnál gubanc lesz.
ntbackupot hanyagolnám, márcsak azért is mert az eredeti cd-k sehol, az meg kell a restoréhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Peugeot, Citroën topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest