Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Jester01 #12096 üzenetére
teszteltem és nem ez a baj.
meg egyébként is miért lenne ez baj, feltételezve, hogy tudnak programozni?szerk: én a sync opciót kihagytam a saját szerveremen.
szerk2: ja, a reverse dns feloldásnak működnie kell, szóval vagy csinálj dns szervert vagy vésd bele a /etc/hosts fájlba a kliens gép nevét és ip címét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest