Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Dell notebook topic
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cyborg>
csendes tag
Sziasztok!
Van egy debian squeeze 64-bites rendszerem, amin fordítottam magamnak egy 2.6.36-os kernelt. El is indul, de nem tudom feltenni az nvidia legújabb(260.19) gyári driverét. A következő hibával áll le:
ERROR: Unable to determine the version of the kernel sources located in
'/usr/src/linux-2.6.36/'. Please make sure you have installed the
kernel source files for your kernel and that they are properly
configured; on Red Hat Linux systems, for example, be sure you have the
'kernel-source' or 'kernel-devel' RPM installed. If you know the
correct kernel source files are installed, you may specify the kernel
source path with the '--kernel-source-path' command line option.A linux források a '/usr/src/linux-2.6.36/' könyvtárban vannak( a --kernel-source-path -tal adtam meg).
Google-le találtam hasonló hibaüzeneteket, de az abból származott, hogy a 2.6.33 kernelre megváltoztatták néhány fontos .h fájl helyét. Így a driver nem találta meg azokat. Bár nem láttam rá nagy esélyt, h most is ez lesz a gond, mégis megpróbáltam az ott vázolt megoldást. De, ahogy az várható volt, nem jártam sikerrel.Ha valaki találkozott ezzel/ van ötlete, akkor kérem, h válaszoljon.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest