Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandit21

addikt

Na mivel nemcsak a jót kell elmesélni és anno beszámolót írtam arról is hogy miért ne tegyünk semmilyen fém rugót a csl lc-be íme egy újabb de most Thrustmaster t248 sztori
    Elöljáróban ez egy jó cucc a pedál miatt szoktam ajánlani de egy ideje amióta Petras Gyula ide leírta hozzá teszem hogy szerinte nem jó.

Eddig bíztam abban hogy majd a mienk lesz a kivétel de sajnos tegnap - az acc topicban látható baráti összejövetel alatt - egy barátom aki nem fa kezű egyáltalán, évek óta sim-ezik egy t150-el és F1 sorozatban esős pályákon egy két helyen top 100 ideje van - gyakorlatilag eltörte egy ellenkormányzassal.

Mivel ez a fiam szettje aki ma jön haza egy bringás táborból vár rám egy kellemetlen beszélgetés vele hogy egy ideig nem lesz kormány (amúgy egy barátom aki most ment at csl dd-re mar szólt is hogy oda adja a 150 -et)

Jules már írta az acc be hogy itt az idő hogy a gyerek Csl dd-t kapjon de azért na, egy 100 ezres rol 250 ezres kategóriát nem lépünk csak úgy (főleg nem nyaralás előtt ballagás után ahol egy 300 ezres MTB volt az ajándék).

Beszéltem Gyulával (Brain75) és azt mondta hogy szinte biztos a motor szállt el (amire mondta hogy gyönge...) és arra a kérdésre hogy mit lehet tenni ez ellen azt mondta hogy kisebb ffb vel kéne menni (driver 100 in game 70 % volt amikor ez történt)

Alapvetően a barátom máshogy sokkal nagyobb gázzal több ellen kormányzassal megy mint én de amit láttam amikor ez történt nem gondolom hogy user fault lenne. Ott ültem mellette nem volt ingerencia rá szólni hogy óvatosabban.

A Hungaroring utolsó előtti kanyarba kitört a 296 feneke acc be O meg ellen rántott. És már pattant is valami a bázisba.

Ami még érdekes hogy onnantól a kormány még tekerheto volt és követte is a játék de az ffb elment illetve kb 10 fokonkent volt egy nagyobb ellenállás

Fel perc után ki húztam amikor egyértelmű lett hogy baj van de a laptopnak se tetszett a dolog mert az összes usb eszköz elszállt reset kellett hogy az eger bill újra éljen

A bázis be dugva kalibralas helyett csak világit.

Megy vissza a Bestbyte hoz remélem konstruktív lesz a hozzáállásuk

A rig előtt fel évig asztalon volt ott már volt egy csere vele a rögzítő csavar menetet meg ette a bazisba lévő anya.

Sajnos bármilyen jó a t3pm pedál most már azt kell mondanom hogy igazából nem szélsőséges használat is bizonyítja hogy a 248 motorja gyenge láncszem

Brain75 szerint (korábban írta) a tmx /150 erősebb motorral ment azok 2 a 248 3.5 nm esek gondolom a fogaskerék áttétel mas lehet de ennek ara van.

Tudom páran mentek 248 al azért írom hogy vegyétek le az ffb-t.

Új hozzászólás Aktív témák