- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- iPad topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
válasz
rfjanika #28059 üzenetére
sajnos nem nyert felnőttnek és pc-hez.
Hama Thunder V5 hoztam el,nos a F1 és a American Truck Simulator jól működik vele.
Assetto Corsa,Project CARS 2,Forza Horizon 3 pedig nem találja/látja, hiába próbálom kézzel konfigurálni nem érzékeli, kivéve az asetto az a kormányt érzékeli a pedálokat pedig nem. Az első 2 játékkal gond nélkül megy.
(Windows 10)Magával a kormánnyal nincs problémám,mivel először próbálom kormánnyal a játékokat, úgy gondoltam elsőnek megteszi és ha belejövök akkor jöhet egy jobb 1-2 év mulva.
De akkor ha van valakinek egy kis ideje és tudna segíteni Innen vásároltam innen tudnék egy másikat választani, újfent szeretném hangsúlyozni hogy olcsótbár fogalmam sincs honnan lehetne eldönteni hogy egy másik garantálná e ezeknek a játékokkal való kompatibilitását. Igen a játékban ír pár 100ezer ft feletti kormányt amire van profil is létrehozva
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fujifilm X
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest