Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
válasz
KaitouP #9277 üzenetére
Nálam jól működik az SR, teljesen meg vagyok vele elégedve, ha dob büntit, azt jogosan teszi
Direkt figyeltem, h koccnál csak bemutatja a köv. mérési pontnál, hogy narancs az SR lefele nyíllal, ha a köv etap zöld, akkor nem dob sec büntit az azt követő narancs jelzésnél.
C-C-ből lecsúsztam C-E(!!!)be 2x hülye voltam, egyszer kiléptem 2 kanyar után a futamból, kidobtak az 1. kanyarban a mai RACE3-on a Red Bull Ring-en...
Lenyugodtam, mentem egy új versenyt, 5.ről maradtam 5., le csúsztam 8. helyre is, de visszajöttem, ami a lényeg, hogy 13 kör alatt 0 bünti, futam végére C-B lettem C-E-ről!!! Az új start rendszer is adja, legalábbis ezen a pályán/versenyen, ha false start van lelassít kb 3 sec-ig, addig mindenki elmegy melletted
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest