Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz busman #6991 üzenetére

A steam az tudtommal nem online játék, az csak egy sima szerver ahol tárolják a játékokat, fórummal megy egyebekkel. De pl az összes mobanál, mmorpgnél, rocketleaguenél, sőt elárulom még a codoknál is van heti karbantartás.

(#6989) sting2 Kormánnyal gyorsabb lehet az ember olyan pályákon, ahol kisebb ívű kanyarok vannak javarészt, kontrollerrel pedig ott, ahol nagyobb ívű váltókanyarok (hirtelen jobbról balra egyszerübb kicsapni a sticket, mint 360fokot tekerni a kormányon, de precízebben nehéz mozgatni emiatt.
    Mindez elméletben, hiszen azt feltétlezi mindkettőt hasonlóan ismered. Nem tudom meddig mentél autós játékokban kontrollerrel, s mióta van kormányod, de az is sokat nyom a latba. Én pl kormánnyal sokkal jobb vagyok, mert már gt5 óta csak azzal nyomom. Haver átjött, ódzkodott a kormánytól, de a nap végére már kb belejött annyira, amennyire már élvezte.

Mert az is egy nagy plusz, h kormánnyal azért sokkal nagyobb élmény vezetni, szerintem :D

Új hozzászólás Aktív témák