Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
A steam az tudtommal nem online játék, az csak egy sima szerver ahol tárolják a játékokat, fórummal megy egyebekkel. De pl az összes mobanál, mmorpgnél, rocketleaguenél, sőt elárulom még a codoknál is van heti karbantartás.
(#6989) sting2 Kormánnyal gyorsabb lehet az ember olyan pályákon, ahol kisebb ívű kanyarok vannak javarészt, kontrollerrel pedig ott, ahol nagyobb ívű váltókanyarok (hirtelen jobbról balra egyszerübb kicsapni a sticket, mint 360fokot tekerni a kormányon, de precízebben nehéz mozgatni emiatt.
Mindez elméletben, hiszen azt feltétlezi mindkettőt hasonlóan ismered. Nem tudom meddig mentél autós játékokban kontrollerrel, s mióta van kormányod, de az is sokat nyom a latba. Én pl kormánnyal sokkal jobb vagyok, mert már gt5 óta csak azzal nyomom. Haver átjött, ódzkodott a kormánytól, de a nap végére már kb belejött annyira, amennyire már élvezte.Mert az is egy nagy plusz, h kormánnyal azért sokkal nagyobb élmény vezetni, szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest