Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #201899 üzenetére
Amazing
-Tessék mondani, hogyan kell írni? Thörölköző vagy Thürülköző?
-Mennyi van eddig leírva?
-Th.Hofi kb ezt a képet énekelte meg
-
válasz
BenHans #201897 üzenetére
Kálmán bá egy olyan jelenséget kritizált, ami az elmúlt 20 évben általánossá vált nálunk, amit egyébként, a Honvéd korábbi tulajdonosa 2006-tól, a bonbonos Hamingway, alias Szabó Gyuri vitt tökélyre, jelesül a bálás négerekből történő bevásárlás fillérekért, majd azok közül, ha egy-kettő bevált, túladni rajtuk jó pénzért.
Korabeli vélemény: "A sportgéza írása szembesíti Hemingwayt és a gazdasági bevándorlókról írt jegyzetét a kispesti igazoláspolitikával, a Nemzeti Sport printszámának hasábjain Murányi András főszerkesztő-helyettes ír majdnem sportújsgáírás-történelemet azzal, hogy bár körülírja, de nem mondja ki a bálásnéger szót"[link]
-
BenHans
addikt
válasz
pendre54 #201893 üzenetére
Kálmán bá a legnagyobb
🙏🏼
Igaza van.Aki meg az ilyen tök általános "black guy" témán fennakad az vagy álszent vagy valami turbó khm izé jogvédő vagy mi.
Érdekes nálunk mindenféle ember van és qrvára nem akadnak fenn ezen, teljesen lazán veszik, egy társaság, nem is bántó értelemben mondjuk.
Edzésen szerintük hányszor hangzik el hogy feka vagy csoki? Segítek, minimum 426 alkalommal. Megint kit nem kérdeznek meg, na pont azt akit érint de azért nagyonmegvédik mert megkellmutatnihogyeztbizanemszabadawokecenzúrában.A fradi szekeres szerbje mit fog kapni a nemes gesztusáért (kézfogásnál elhúzott kéz + köpés + taps) ha már itt tartunk?
Hányok már komolyan ettől a túldrámázott szartól, meg amit olvasok valami újabb retardált elmélet ha én fehér létemre akarok fekete karaktert játszani az kirekesztő de fordítva nem, mert én nem indulok hátrányból és lentről ő nem lehet elnyomó. Agyrém.
Nem véletlen hogy nem nézek már új filmeket, kb pont úgy vagyok ezzel mint a Zöld könyvben Tony... Nem érdekel kinek a fia lánya, nem érdekel milyen színű vagy kit szeret, ha jó ember és igazságtalanság éri vagy akár fizikailag bántják kiállok érte és megvédem, idegenként is. Szerintem ez fontosabb mint a szájtépés.ps. Gézabá hatalmas forma, beszélgettünk nyáron, ja és ott is volt black guy meg arab guy is aki igazából indiai volt és átöltözve elaludt
, gayről nem tudok, de lehet az is, senki nem picsogott.
-
mephi666
nagyúr
...többször írtam, hogy Kelleher véd olyan szinten, hogy simán 1. kapus lehetne topcsapatban... vasárnap és tegnap, ha pl Adrián véd, 90%ra mondom, hogy elbukjuk a döntőt és kiesünk a fakupából is... ez a srác legalább olyan fontos nekünk, mint Ali... mert ha Ali nincs, akkor ő képes ilyen cleaneket lehozni
vannak gyengeségei, de ezek ellenére jó kapus és baromi szimpatikus
kupameccseken most szintet mutatott, remélem pl-ben is hasonlóan folytatja
-
mephi666
nagyúr
marhára bírom az ilyen kommentár nélküli inside videókat... úgy érzem, hogy ezek adják át a legtöbbet abból a hangulatból, amit nem tudok a helyszínen átélni
gyerek 0:30nál Darwin mezben, Szoboszlai sállal
-
atee_13
őstag
válasz
Richard! #201890 üzenetére
Anno az apja a Kálmán sport1 en valami szaladgáló feketének nevezte az idegenlégióst az NBI ben, de akkor még mocskos lipsi korszak volt és a hülyéje lemondott valami MLSZ-i titulusáról
Mondjuk 2 vagy 3 hónap után már kapott is valami másikat
Ma már elkezdene valami szakmaikompetens sorosozni és még lovagkeresztet is kapna -
Richard!
addikt
válasz
venember83 #201886 üzenetére
Mészöly Géza bácsi is kapott 1+2 hónap eltiltást fekázás miatt, krisztihiszti penáldó pedig 1 meccset, mert idegileg gyenge...
Mik vannak -
dudu5130
őstag
válasz
Mondjuk az sérülések mellett legalább a szponzori haknikkal el lehetett volna, gondolom dopping vedseg miatt nem igen kapja elő az Adidas es társai.
-
cyberkind
félisten
válasz
Jó karriert hozott össze ő is!
-
venember83
nagyúr
Fabrizio Romano: Paul Pogbát négyéves eltiltással sújtották doppingvétség miatt
A térdét már szétb@szta, ez már csak a jogi alibi a visszavonulásra.
-
válasz
grizlisandor #201884 üzenetére
Naná, pont ez a bökkenő szerintem is.
-
válasz
grizlisandor #201882 üzenetére
Remélem viszi a bayern.
Tuti nem.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #201879 üzenetére
Ezt nem is tudtam Zserbólról.
Tényleg CsokiAlonsó lesz a ti emberetek.
-
válasz
grizlisandor #201872 üzenetére
Szerintem nem, xabi az elsőszámú célpont ha nem sikerül megjegyezni akkor ruben amorim a következő jelölt.
Zserbó idegbeteg, semennyire nem karizmatikus, és nem illene ebbe a nagyon kimért céges formátumba, még angolul sem tud. Ha nem változik semmi a klub struktúrában nagyon meglepne ha bárhol a jelöltek között lenne.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #201874 üzenetére
magam is így látom
előző kérdésedre is válaszolnék, mert tegnap feszt úton voltam, nem tudtam irogatni.
Dani Alves-zel kapcsolatban, nagy és fontos figurája volt az arany barcának, de..ami történt, az megtörtént. valószínűleg nem véletlenül került börtönbe, és én azt gondolom, h aki börtönbe kerül, az nem érdemel szobrot. jegyezzük ugyanúgy persze, és emlékszünk rá, de ha szobrot avatnak neki, azzal én nem értek egyet. véleményem szerint szobor meg legenda-státusz annak jár, aki nemcsak játékával, de emberi mivoltával is rászolgál a legenda jelzőre
Alves ráadásul sokak (nem feltélten barcások körében nyilván) szemében konkrétan egy kis patkány is volt, még aktív barcás pályafutása alatt is, szóval...
ilyen embert sztem ne rakjanak hivatalos legendába -
mephi666
nagyúr
na szóval általában márciusban szoktunk bukni bl-t, bajnokságot, akármit...
03.02: Nottingham (I)
03.07: Sparta Praha (I)
03.10: city (H)
03.14: Sparta Praha (H)
03.16: united (I)
evertóni derbi elhalasztva
03.31: BHA (H)...szóval idegenben meg kéne nyerni prágában a meccset nagy difivel (3 nappal a city elleni zúzás előtt), hogy az Anfieldre ne maradjon kérdés... mivel arra 2 napra lesz a fakupa köv kör a united ellen idegenben
okkké... united és BHA közt meg ott a válogatott szünet "pihenni"
szopóroller-március
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #201864 üzenetére
Ex margitos a képen és téves bírói/var ítélet ... véletlen ... aligha
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #201867 üzenetére
Gakpo helyett meg jön a 19éves matuzsálem
...előbb kellett volna ez a csere, ha Gakpo labdáit megkapja, lehet ő is 2nél jár már
-
-
mephi666
nagyúr
...ejj micsoda dánszparty
-
tehát a manchesteri cavanagh most hajszálra egy olyan lesgólt adott meg utd-nek, amilyet 3 napja elvett a libafoskupa döntőben
nahát
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #201862 üzenetére
...aztán jön egy 16éves
én akkor szarok be, ha ő is betalál
2007es bazmeg... akkor lettem lediplomázva és álltam munkába... mintha tegnap lett volna... és akkor született a gyerek, aki ma már a 'poolban játszik a nagyok közt
...Danns majdnem dupla
-
beszarok
-
mephi666
nagyúr
...lecc Dánsz
1 hónapja lett 18 éves?
-
mephi666
nagyúr
Gakpo nagyon balfasz megint
-
mephi666
nagyúr
Koumas első meccse
...és 1 percen belül ad egy tuti gólpasszt, amit a balfasz módban levő Gakpo kihagy
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #201854 üzenetére
...szerintem nem kéne addig várni: középen Macca stabilizálhatna, Koumas helyett Diaz hozná a veszélyt, esetleg hátul biztosítani Konaté és ennyi... bal oldalt Tsimikas szerintem jól megoldja, jobbon Bradley és Harvey dolgozik szépen.... nem látok nagy problémát... valószínű a turmixtól szédültek 20 percig
-
-
grizlisandor
veterán
Eddig sikerült a két gól mentes meccset èlőzni, a második kettőn már van gól.
Jó, hogy nem álltam neki megvárni a Chelsea meccs ismétlését, mert a NF MU meccsen elspoilerezte az állást.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #201850 üzenetére
...mondjuk ott a rutinosakat rakta Klopp kezdőbe, itt meg szerintem a fiatalokkal akar fárasztani és 60. perc körül jöhet Macca és Diaz eldönteni a meccset
-
-
Tibiajax
nagyúr
bajnokok leszünk, bajnokok leszünk, bajnokok leszünk
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #201846 üzenetére
...eddig sok hiba mindkét oldalon, amihez jön a Soton rossz helyzetkihasználása és egy jól védő Kelleher... nem jól indul
...na meg Gomez kp-n
mindent ki kell próbálni
-
Richard!
addikt
Eddig elég tetszetős a Soton játéka.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #201844 üzenetére
...majd jól kibaszik veled a 18éves Koumas, aki Darwint is leoktatja góllövésből
...fél perc alatt nyelt is egyet lesből, mindjárt kapcsol egy god mode-ot
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
Ringman #201838 üzenetére
Mert nektek nincs Oszitok meg Kvarátok!
---
Chelsea meccs tragikomédia lesz!
Leeds idén még nem kapott ki, döntőtlenjük is csak a Plymouth(Csempiönsíp alsóházi csapat) ellen volt a FA kupában, de az újra játszás hosszabbításában rúgtak nekik hármat, két hétre rá meg két góllal verték őket a bajnokságban.
Figyeljétek meg Ampadu élete gólját rúgja ellenünk(ex játékosaink így szokták)!Sanchez véd, aki most tér vissza a decemberi sérüléséből, nem tudom ezt nem lépném meg így ebben a helyzetben...
Papíron 4 támadó, Sterling, Jackson5, Madueke, Misha.
Csak 2 középpályás, Enzo+100M-ós hentes.Padon 4 óvodás.
Jó, hogy nem mutatják élőben, mert szerintem zengene a környék az üvöltésemtől.
23:30-tól adni fogják a Spíler 1-en, addig meg nem fogok fent maradni. -
sh4d0w
félisten
Bazmeg, ez 11-es???
-
Ringman
félisten
hogy tudtunk ettől a sassuolotól kikapni?
-
sh4d0w
félisten
Kodro
-
grizlisandor
veterán
A Chelsea szélsőjét, Raheem Sterling-et akarja Neymar és Koulibaly kenyéradója, az Al Hilal, A hírek szerint az ügynökök állítólagosan már megszólították egymást.
Forrás: GraemeBaileyHa van értelme a kecskeligának, akkor ez az!
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #201820 üzenetére
Mi a véleményed arról, hogy a Barcelona már nem a klublegendák közé sorolja minden idők egyik legjobb jobbhátvédjét, Dani Alvest?
Hogy ne csak hülye kérdéseket tegyek fel, hanem legyen valamiféle állásfoglalás is: szerintem klublegenda marad attól függetlenül, hogy a barcás pályafutása után mit tett. Pl. Conte is a Juve legendája és a stadionban csillagot érdemlő egyénisége attól függetlenül, hogy az Interrel véget vetett a Juve kilenc scudettóig terjedő sorozatának.
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #201832 üzenetére
Öhmmmm tenné mindezt nevill szivárványos pólóban térdelve
-
válasz
forceberg #201828 üzenetére
És most képzeljük el azt, hogy a pillanatban amikor magyarország kijut az ebére a játékosok odamennek a közönség elé és közösen eléneklik a himnuszt, akkor Geri Nevill elkezd bohóckodni néhány méterre mellettük a pályán, mint sky sajtós
Szóval én elhiszem hogy valakinek ez fáj.
-
Richard!
addikt
válasz
grizlisandor #201830 üzenetére
Kérdés, hogy a Without Club elengedné-e Big Sam-et.
-
grizlisandor
veterán
Klopp a Chelsea-ről: „Én vagyok az, aki legjobban tudja, milyen öt-hat döntőt egymás után elveszíteni… El tudom képzelni, milyen volt a Chelsea-nek. Mellesleg most rekordot döntöttek, szóval nagyon együtt éreztem velük!”
"Big Sam" Sam Allardyce böfögte a média zajos világába:
"Ha úgy van, holnap visszarepülök Dubaiból a Chelsea menedzseri posztjáért! Ott leszek, biza! Rendbe kell tenniük a védelmüket, hosszú-hosszú ideje ez a legrosszabb védekezés, amit a bajnokságban láttam."
Forrás: TalkSport -
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #201827 üzenetére
5ösön belül a kapus egyértelműen labdára megy, szerintem bele is ér picit, ő meg látványosan megbotlik a kapusban és 1 lépéssel később esik... nem mellékesen meg a combjáról olyat pattant a labda, hogy akkor sem éri el, ha nincs a közelében senki...
-
válasz
DeathAdder #201825 üzenetére
... pedig ő csak vezényelt a csürhének!
-
grizlisandor
veterán
24. fordulóban a Nottingham Forest 2 Newcastle United 3 meccsen, a VAR erre miért nem adott büntetőt szerintetek 2-2-nél?
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #201825 üzenetére
+1
Kimegy egy haveri társaság és elbohóckodik rendben van. De ezek elvileg szakmaként mentek oda. Úgy meg nagyon nincs rendben.
// Na jó elkúrtam nem tettem idézőjelbe a szakmát
-
válasz
venember83 #201818 üzenetére
érdemes ezt inkább olyan nézőpontból megközelíteni, hogy magyarországot képviselő hivatalos közvetítő partnerként járatták le nem csak saját magukat, mert nem szurkolóként voltak jelen
szerintem a botrány is most abból lehet hogy felnyomta őket kint az OLSCH, és mivel sajtó pass-szal kaptak belépőt, ezért a tevékenységükre komoly szabályok vonatkoznak. mert a csatornának eddig sem volt semmi averziója azzal hogy ez a két bohóc évek óta viszi lejjebb az ingerküszöböt, hiszen most is őket utaztatták ki a meccsre úgy hogy közben van ott alázatos fodballszerető alkalmazott is a csatornánál
Az Aréna4/Match4 közleményét nézve csak az jut eszembe, hogy vajon láttak-e egyetlen adást is a saját termékükből? Konkrétan jobban meglep a saját szöveg, mint a meccsen történtek. Lehet a focira szórakoztatóipari termékként nézni, vagy nem. You can't do both. @omlettdufro
az hogy pont egy klubhimnusz kigúnyolásánál pattant ki a szikra nem máskor, hát van ilyen, fura mód engem sem érint meg, általában be sem kapcsolom a kezdősípszóig, de szép dolog amit jelképez, és nem tudom volt e példa olyanra, hogy egy fodballmeccsről tudósítani hivatott "szak"embernek valaha is munka közben eszébe jutott volna a rirportalanyok vallását, himnuszát, identitását kigúnyolni, nem azért utaztatták ki őket
-
grizlisandor
veterán
Nézem a régebbi forduló összefoglalóját Liverpool 3-1 Burnley 4/4 fejes gól.
-
Tibiajax
nagyúr
ha már foci-isteneknél tartunk, őt is azért dobjuk be..
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #201818 üzenetére
...a legnagyobb probléma nem az ezzel a "vezénylettel", hogy maga a gesztus sértette vérig a drukkereket, hanem hogy egy olyan majom ment oda pózolni és játszani az agyát, akinek a klub sikeréhez annyi a köze, hogy felszopta magát az egyetlen Szoboszlaink farvizén...
...ez kb olyan, mintha győzike húzna egy zebracsíkos mezt (nem tudom, hogy Juve drukker-e, viszont az megmaradt, hogy zebramániás, így kinézem belőle
) és egy kupagyőzelem után ott majomkodna a hazai szurkolótábor előtt, mintha olyan sokat tett volna a klubsikerhez...
-
venember83
nagyúr
válasz
mephi666 #201806 üzenetére
a szintje megvan hozzá
Igen, ezt a viccelődést simán kinézem az angol szurkolókból. Amúgy számomra nem tűnik annyira elfajzott dolognak, persze megértem, ha egyeseknek sértő, de kár mindenen megsértődni. Ha pl. a Juve himnuszán nyomta volna végig ezt, semmi gondom nem lenne a dologgal. Nyilván nem hasonlítható össze a két dal, csak annyi a közös bennük, hogy egy történelmi jelentőségű klub himnusza mindkettő.
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #201816 üzenetére
ezt tényleg nem írják:
ANGOL FA-KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
20.30: Chelsea–Leeds United (II.)
20.45: Nottingham Forest–Manchester United (Tv: Spíler2)
20.45: Wolverhampton–Brighton
21.00: Liverpool–Southampton (II.) (Tv: Spíler1) – élőben az NSO-n!...nézhetsz viszont helyette skót bajnoki mérkőzést
SKÓCIA
PREMIERSHIP
21.00: Livingston–Motherwell (Tv: Match4) -
grizlisandor
veterán
FA kupa nyolcaddöntő és nem elég méltó, hogy közvetítsèk a Chelsea - Leeds meccset.
Se NSO és se az FM nem listázza, hogy lenne közvetítés.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #201814 üzenetére
Most nézem a végeredményt
Luton 2-6 MCity
Haaland 5 gólt szerzett és KdB 4 gólpassz. -
grizlisandor
veterán
Clark szépítés, Ortega fel lett ébresztve.
-
grizlisandor
veterán
Haaland tripla egy félidő alatt a lutoni tyúkszaros pokolban.
Luton most már koncentrálhat a bajnokságra.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Soulfly842 #201809 üzenetére
-
válasz
mephi666 #201810 üzenetére
azt nekem is benzinkúton felhúzták akkor, mondtam hogy jöhet, persze, főleg ha ingyen van
olyan kohézió volt akkor utcákon emberek között amilyen azóta sem
tényleg mára már csak a fodball illetve azon belül talán a VB döntő tud egy húron egyszerre megpendíteni mindenkit, azon kívül már mindenki valami más realitásban létezik
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #201807 üzenetére
...olyat piros-fehér-zöldben mi húztunk egyik főnökkel a céges octavia tükreire, amikor 2016-ban a portugálok elleni meccs napján miskolcon melóztunk
...elejéről sajnos lemaradtunk, ültünk megbeszélésen, én közvetítettem neki, hogy "Gera gól, vezetünk" ...majd gyors lezárta a megbeszélést, vágódtunk kocsiba és téptünk át az üres városon a szállásig, hogy mielőbb nézhessük
...útközben jött egyenlítés, 2. félidőn meg már kocsmában ültünk és néztük Dzsudzsák góljait és CR7 idegállapotát
...idén tervek szerint júli 6-13ig olaszoknál leszünk, bízok benne hogy elvergődnek a negyeddöntőig/elődöntőig és ott helyben meg tudom tapasztalni, mennyire élik meg
-
Soulfly842
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #201802 üzenetére
Jó kis tapló jószágok voltak... lehet egy megyein ezt nem úszták volna meg ép bőrrel.
-
Soulfly842
addikt
No, Kerkez nem csak a legutóbbi meccs után ismét kezdő (nem mellékesen a City ellen ő kapta a legjobb osztályzatot a mezőnyjátékosok közül a hazai csapatból-ból... (csak a kapus előzte meg)).
Csak így tovább, kell a jó forma nyárra, addig meg sérülésmentes szezont neki!
Be is játszotta rendesen a saját 'térfelét'
Hó'land is nagyot játszott.
Kiégett a lelkem, vagy mi a szösz?
-
válasz
mephi666 #201806 üzenetére
nekem angol zászlós bugyik vannak amiket a visszapillantóra lehet húzni. de nem sikerült még úgy szurkolni nekik hogy képes legyek felszerelni
nyári EB-n se fog változni az ilyen Phoden, meg Grilisekkel, de már elég közel vannak a szerethetőhöz
Szószgét a beképzelt gőgös hozzállást is felszámolta, egy igazi úriember, csak kár hogy kálcsózik a csapattal foci helyett
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #201803 üzenetére
...akkora paraszt, hogy a holdról is látni
...maradhatott volna kint a szigeten angol drukkernek... a szintje megvan hozzá
hétvégére kitalálták a családban a gyerekek, hogy legyen farsangozás asszony nővérének a lányánál... addig oké is volt, hogy szombat délben bejelentette asszony húga, hogy a 2 lányával együtt lebetegedett és nem jönnek... nem tudtam kitalálni, minek öltözzek: felvettem egy angol mezt, hogy "akkor angol drukker leszek... vedelem a sört és paraszt leszek (...magyarul csak hozom a formám
) ...verekedni azért nem fogok" ...az lett a vége, hogy rajtam kívül senki se öltözött ...még fiunk se, aki legjobban várta az egészet
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #201798 üzenetére
Chelsea drukkerek is kivannak ezektől, a Chelsea shaming miatt, amit tolnak.
-
válasz
+Ati: [link]
Sry, nem lapoztam
-
válasz
LyonnaisFan1 #201802 üzenetére
ezért nem fogják kibaszni egyiket sem, pedig rájuk férne
benito mondta erről az agyhalott sebőkről, hogy a 2010-es vb-n együtt szakértősködtek, ő vért hugyozott hogy készüljön valami térképen sem létező afrikai csapatból, erre közvetítés előtt utolsó pillanatban beesik a sebők, hogy "kik is játszanak"
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
-
válasz
Nyomorultak. Ez a megfelelő jelző szerintem is. Leheltől hányingerem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest