- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Most lehet hogy konkrét FB-s esetben pont kivéded (nem tudom). De itt arra készülünk, hogy egy napon sehol nem fog védeni a mostani "nem vagyok robot" megoldás (CAPTCHA). Plusz, ami átjut rajta, az is hatékonyabb (okosabb) lesz, mint ami most átjutna rajta program. Szóval alighanem kell valamilyen új "nem vagyok robot" megoldás, még mielőtt kitör a gyalázat.
Nem mellékesen, az is egyre fontosabbá válhat, hogy digitális aláírással igazolni tudja megát az ismerősöd feléd, hogy nem valami utánzat. Csak ha kisstílű átverésekre gondolunk, már akkor is.
-
otapi
tag
Nem tudom hogy mostanában használtad-e a FB-t, de egy átlag hírfolyamban már annak is örülni kell ha minden 4. bejegyzés jön csak saját ismerőstől. A többi fizetett poszt, reklám, vagy valamelyik feliratkozott csoportból jövő bejegyzés.
Arról nem is beszélve, hogy honnan lehetsz biztos benne hogy a hús vér ismerősödet jelölted be és nem egy copycat alteregóját?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Max (USB-C) - narancs
- ZBook Studio 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Sigma 70-200mm f/2.8 DG OS HSM Sports ( Nikon ) - Újszerű -
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest