Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Most lehet hogy konkrét FB-s esetben pont kivéded (nem tudom). De itt arra készülünk, hogy egy napon sehol nem fog védeni a mostani "nem vagyok robot" megoldás (CAPTCHA). Plusz, ami átjut rajta, az is hatékonyabb (okosabb) lesz, mint ami most átjutna rajta program. Szóval alighanem kell valamilyen új "nem vagyok robot" megoldás, még mielőtt kitör a gyalázat.
Nem mellékesen, az is egyre fontosabbá válhat, hogy digitális aláírással igazolni tudja megát az ismerősöd feléd, hogy nem valami utánzat. Csak ha kisstílű átverésekre gondolunk, már akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Fujifilm X
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Apple Magic Trackpad 2 újszerű állapot, bontatlan kábel
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- XBOX Series X 1TB SSD konzol abszolút újszerű állapotban!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest