- Milyen videókártyát?
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Dapro
A tankot a játék hibájábol hallod Így!
Nekem Roccat Kave van és soha nem tudom hol a tank sokszor , mert nagyon rosszul adja vissza! Olyan mint ha ott lenne a környéken és nincs!Viszont én lépek Ursaim mert nem bírom elviselni , ha valaki okoskodik a 2.0 fejhallgatókal az 5.1-es topicban! Azene az zene , a game az game! Akkor miről beszéltek! Komoly hifitechnikai üzletben még azt is megkérezik milyen zenét halgatsz , mert az sem minden hangfalon szól jó!
Tényleg kibasztok azzal aki ide game 5.1-es fejhaégatót akar választani magának!Vegyetek nyugodtan sztereó senheisert , hisz az ebbe a topicba való és kimondott gamer fejhalgató mikrofonnal!
IGAZ!!!???
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest