- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Dapro
A tankot a játék hibájábol hallod Így!
Nekem Roccat Kave van és soha nem tudom hol a tank sokszor , mert nagyon rosszul adja vissza! Olyan mint ha ott lenne a környéken és nincs!Viszont én lépek Ursaim mert nem bírom elviselni , ha valaki okoskodik a 2.0 fejhallgatókal az 5.1-es topicban! Azene az zene , a game az game! Akkor miről beszéltek! Komoly hifitechnikai üzletben még azt is megkérezik milyen zenét halgatsz , mert az sem minden hangfalon szól jó!
Tényleg kibasztok azzal aki ide game 5.1-es fejhaégatót akar választani magának!Vegyetek nyugodtan sztereó senheisert , hisz az ebbe a topicba való és kimondott gamer fejhalgató mikrofonnal!
IGAZ!!!???
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged