Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezi1982
tag
válasz samu000 #2740 üzenetére
ha 20K Hz-ig hallanál hangokat akkor már kiváló hallással rendelkeznél
Dapro: ezek a 5.1-7.1 gamer fejesek hihetetlenül túlárazott termékek 3-4x többe kerülnek egy hozzá hasonló tudású stereo fejesnél
csak mert jól néz ki lehet vele csillogni LAN-on, 4-5 hangszóró van benne stb. az emberek be is dőlnek ennek a marketingnek
tapasztalatból mondom mert megfizettem a tanulópénzt én is egy Roccat Kave személyében
akkor pedig azt hittem hogy, szeretem a Kave hangját és kényelmét is de most már tudom hogy nem, 3-4 hónap után továbbléptem
-
jaffa 2843
Ármester
válasz samu000 #2740 üzenetére
a frekvencia tartomány egy fejhallgatónál kb semmit nem jelent. Nem ettől függ, hogy szép-e a hangja, bár abban biztos vagyok, hogy ennek pocsék hangja van. A frekvencia tartomány az kb olyan, mint ha az egereknél odaínák, hogy 9000DPI, de attól még a szenzor egy rakat kakit sem ér. Az ilyen szép értékeket a laikusoknak írják oda, hogy azt higgyék, hogy hiperszuper cuccról van szó.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest