Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz Bennyboy #25228 üzenetére
Szia!
Nekem pár napja érkezett meg, zajlik a tesztelés.
Első benyomások:
- anyaghasználat baromi jó, igényes, masszív szerkezet
- több órán át is kényelmes számomra
- nagyon jól szól, próbáltam játékokkal, filmekkel, zenével, nagyon jól személyre lehet szabni a karakterét
- a virutális térhangzás tesztelés alatt van, elsőre jónak tűnik, egész jól lehet pozícionálni a lövéseket, zajokat, mozgásokat, az előzővel nem volt ilyen jó, de azért ki akarom próbálni sima sztereóban (sok fejhallgatónál gyakran csak ront az összképen a virtuális térhangzás)
- mikrofonra nem panaszkodott senki, állítólag nagyon tisztán hallanak teamsen és discordon is
- akksija elég jól bírja, bár csak napi 1-3 órákat játszottam, és így szerintem kb 2 hetente elég lesz tölteniÉszrevétel:
- a vezetékes változatot telefonnal is könnyen lehet használni, ott a jack kábel. Én nem jártam utána, hogy a wireless milyen, az rémlett csak, hogy mindent tud, amit a vezetékes, plusz ugye vezeték nélkül lehet használni. Hát nem. Próbáltam type c-type c kábellel, nincs hang. Mikrofon helyére jack kábel, hátha kombinált aljzat, nincs hang. Bluetooth szintén nincs benne. Tehét ha valaki telefonnal is akarja használni, akkor egy megoldást találtam rá eddig: USB-OTG, és úgy működik. Xbox-szal még nem próbáltam, de az is tervben van.Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest