Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok!
Van egy Razer tiamat 7.1 fejesem + Asus xonar dx kártya.
Az a problémám hogy néha egyszerűen elnémul a jobb oldali rész és csak a bal oldaliban hallom a hangot. De ha bemegyek a driverben ahol meg lehet külön szólaltatni az összes hangszórót akkor mind a kettőben szól az összes normálisan, kivéve a jobb elsőt, mert az halkabb ilyenkor. Viszont ha újraindítom a gépet akkor megint normálisan működik.
Nem tudom mi köze lehet hozzá, de ez a jelenség csak akkor jött eddig elő, mikor youtube videót néztem, de csak olyan videónál amit mikrofonnal vettek fel (ezalatt azt értem hogy videóblog, játékvideó közben kommentálás, ilyesmi), zenevideóknál sosem. Leggyakrabban akkor jön elő mikor alapból olyan a videó hogy csak az egyikben szól. A telefonnal felvett videók ilyenek általában.
Játék közben se némult el soha, csakis videó alatt, tehát nem gondolom hogy hardveres dolog lenne.
Aki tudja mi ez a jelenség, kérem segítsen! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest