- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.jozsi
aktív tag
Mit gondoltok a Liano tesztről? Reális képet mutat? Szerintem egy kicsit gyenge lett az eredmény.
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
törölt tag
Boost 1410 a mark 11 graphics teszt 4 vége előtt kifagyott. De 1400 benne lehet. Nagyon meleg van talán télen 1450-et is menne
[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
válasz joshua7 #5975 üzenetére
Feszt nem lehet állítani, csak TDP limitet 50-300-ig. Ha ezt emelem, az eddig max GPUZ szerinti 1,176V-os fesz, felkuszik 1,212V-ra. És mivel a gyári biossal, eddig 1260Mhz-es GPU felett, kifagyot a Dmark, és minden egyéb játék is, ezért szerintem a GPUZ által mutatott fesz értékek valósak. Szóval TDP limit emeléssel, ezzel a biossal, a max fesz kitolható 1,212V-ig
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Zorel
senior tag
válasz joshua7 #5975 üzenetére
Javítottam a képeket:
CPU: i7 2600K @ 4.3GHz - ZALMAN CNPS10X Quite hűtő
VGA: Gigabyte GTX 670 OC 2GB GDDR5 Windforce 3X - driver 306.02
Ram: 8GB/1666MHzAlapórajeles:
CPU: i7 2600K @ 3.4GHz turbo kikapcsolva - ZALMAN CNPS10X Quite hűtő
VGA: Gigabyte GTX 670 OC 2GB GDDR5 Windforce 3X - driver 306.02
Ram: 8GB/1333MHzKöszi.
-
Zorel
senior tag
Ezt pedig az alap listára kérném:
CPU: i7 2600k @ 3.4GHz - ZALMAN CNPS10X Quite hűtő
VGA: Gigabyte GTX 670 OC 2GB GDDR5 Windforce 3X
Ram: 8GB/1333Köszönöm.
-
Zorel
senior tag
Sziasztok,
Ezt kérném listára:
CPU: i7 2600k 4,3GHz - ZALMAN CNPS10X Quite hűtő
VGA: Gigabyte GTX 670 OC Windforce 3X - driver 306.02Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz radi8tor #5970 üzenetére
Röhej de megnyitom a paint és nem illeszti be, mivel nincs mit!
Kipróbáltam Print Screen gombbal is.. mint a moziban érthetetlen, furmarkt kép van, de nem 10perces ( amit szerettem volna ), hanem mintha lefényképeztem volna a mérés kezdetét, tehát minden nulla!
Pedig én csak 10 perc után screenshootoltam! Érthetetlen számomra!
Vagy 3 -4 szer megcsináltam és ugyanaz az eredmény...Vágólapot hol nyitom meg másképp?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
PeeterssoN
őstag
Bocs de nem találok Furmark topikot!
Hova menti el a screenshot képet? -
-
04ahgy
nagyúr
válasz kovab0de #5964 üzenetére
Ivy Bridge esetén az 1600MHz-es RAM órajel is alap. Mindamellett a screenshotra kell egy CPU-Z Memory fül. Persze csak akkor, ha listaképessé szeretnéd tenni.
A TurboBoost pedig lekapcsolandó. Fix CPU órajelen fejlődhetnél még CPU Score tekintetében.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
becsitibi
senior tag
Hi!
Most hogy megváltozott a 3d mark11 oldala,hogyan tudok belinkelni eredményt,mert túl lent van a részeredmény táblázat,és a fele nem látszik....
Nekem ingyen letölthetős verzióm van,velünk mi lesz??
-
Gomez1984
aktív tag
Ma meglesem hogy tuningal mennyit megy a 6950 Toxic...
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
Gomez1984
aktív tag
I5 2500K
6950 TOXIC
8Gb / 1600Mhz7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
04ahgy
nagyúr
válasz joshua7 #5951 üzenetére
Nagyon is van, több ezres eltérést jelent a dual channel vs. quad channel... Természetesen az utóbbi javára.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
odorgg
addikt
válasz joshua7 #5942 üzenetére
1T vel nem.Az a baj 2T-vel 1800-at sem viszi, míg Asrockban ez vígan ment 1,5V-al.
Helkis régi lapja egyébként, de sajna toltamrá 1 biosupdatet, így sajnos nemtudom kipróbálni, hogy esetleg azzal a biossal amit ő használt mire lennének képesek ugyanezek a modulok.Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Archanon
őstag
Uff!
Új konfig, új eredmény, 720p: [link]
(i5+2500 + GTX460)Az hogy létezik, hogy egy i5-2310-el párosítva ugyanezekkel a beállításokkal jobb eredményeket ért el a kolléga?
Valamiért nekem csak 2600-ig ment föl a proci órajele is, holott 3400-at kéne (turbo on)...
szerk.: Jah, látom a másik az 1 gigás verzióval volt tesztelve. No de a procim miért limitálódott?
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
helkis
veterán
válasz joshua7 #5942 üzenetére
épp most próbálgatom, bclk-ban jobb az tuti, "könnyebben veszi a fordulatot", ezt lehet érezni, egyébként a procim egy "mHz-el" (ejtsd: miliherc ) nem megy többet ebben sem..
3770k lesz belőle valszeg..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
A tumi
tag
Sziasztok.
Eredményem:3256
Proci:i3 3,3gHz 2120
4GB ram
7770-es vga
Minden alapbeállításon futtatva.
Szerintetek ez jó eredmény? -
CJ3
senior tag
válasz mrhitoshi #5931 üzenetére
Grat Ez durva Elveri a 6970-et szinte.......Csak jobb lesz átváltani nekem is amíg el tudom adni jó árban a 6970-et......
Én 3.2GHz es Quad procival szedtem ki 5090-pontot belőle(6970)......
Te meg 5400 at.
Na erről beszéltem egyébként VGA topic-ban, hogy a 7000 es szériáknál ez a jó hogy fel lehet húzni őket rendesen.....és megeszi a 6950-et reggelire, még a 70 is félhet900 as GPU órajelet1150 ig fel tudtad húzni, ez még alapfeszen megy ennyit vagy már hozzányúltál?
Crypto
-
mrhitoshi
veterán
Üdv!
Eredményem (7850).
Meglepődtem. Azt hittem kinyúl a kártya 1GHz-nél, és ami még mindig hasra vág, az a fogyasztása az új GCN felépítésnek.PS4
-
ZetorGumi
addikt
Aprócska javítást kérnék. A listán nekem Sapphire HD6950 rev2 van írva, miközben ez egy MSI HD6950@6970.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
törölt tag
válasz kockaharcos #5928 üzenetére
Ne haragudj de engem ez nem érdekel.
-
törölt tag
válasz kockaharcos #5923 üzenetére
Ott van a gpu-z ablakban. Boost 1264 Memory 1720
-
04ahgy
nagyúr
Ugyanazt az eredményt rendszeresen postolod pártíz, párszáz pontos különbséggel, átláthatatlanná téve a topikot.
HGyu
-
N_A_S
veterán
Menőzni
Mert ez a topik nem csak a listára kerülésre szolgál. Nem problémás, csak te értelmezed félre a dolgokat, már-már direkt (ha ezzel rám céloztál).
mod: vagy ezentúl extreme presetben se postoljon senki eredményt, mert az úgysem megy a listára...
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
04ahgy
nagyúr
Ameddig nem listaképes az eredmény, addig minek postolod?
joshua7: Úgy látom a lista szellemiségével sikerült a leírt szabályokon felülkerekedve is azonosulnom, míg másoknak ez problémás...
HGyu
-
N_A_S
veterán
válasz joshua7 #5916 üzenetére
Az ASUS GPU Tweak alapból a Boost clockot írja ki, így is van megnevezve. Kérdésem akkor hogy ez a program akkor elfogadott vagy sem? Illetve jelezném hogy ebben az esetben az utolsó eredménynél hibásan van feltüntetve az órajel mert a boost szerint 1262MHz a GPU, a driver pedig WHQL 301.42, az alapok jók. De egyébként törölhető is mert ha lesz normális BIOS a laphoz úgyis teszek majd fel max OC eredményket.
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
Látom én sem jártam sikerrel. Egyébként a 6-os széria esetén a GPU clock probléma továbbra is fennáll amit a feletted lévő hsz-omban kifejtettem. De persze fel lehet fogni "menőzésnek" is és kötni az ebet a karóhoz. De leírom még egyszer, nem a listára készült az eredmény! Ahogy az előtte lévő hsz-ban is már utaltam rá, hogy ameddig 247-es proci mellett készül a teszt, addig nem kérem listára.
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Ha nem szenzorozgatsz, meg menőzgetsz, akkor nincs félreértés, ennyi röviden. Egy GPU-Z ablak, hivatalos verzióból, és kész. Próbáltam finoman, és udvarisan, kevés sikerrel.
Az Afterburner meg szerintem innentől nem lesz elfogadott, mert a GTX 600 szériánál nem konkrét értéket kap a csúszka, hanem egy +xxx értéket. Nem tudni ebből semmit.
HGyu
-
N_A_S
veterán
válasz joshua7 #5912 üzenetére
btw azt én se tudom mi alapján írod be a listába az GPU clockot mert láttam már Boost clockot beírva, meg láttam alapot is... sajnos ezeknél a kártyáknál 3 GPU Clock verzió, szerintem el kéne dönteni hogy melyik legyen, a max felvett, a boost, vagy a sima, és egységesen jelenjen meg akkor az összes, más különben eléggé félrevezető ha egymás melletti eredményeket nézeget az ember.
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
Nem listára szánt eredmény, sem HWBotra, de asszem topik témájához tartozik ezért postoltam ide. Mellesleg az Afterburner ablakot is elszokták fogadni (tudom a szabályban benne van hogy GPU-Z, de ha ott az Afterburner, akkor nem szokott belekötni Joshua). Ahogy pedig írtam a GPU Tweak kb 2 napja frissült, az X-GPU-Z pedig annak a programnak a része, tehát a legfrissebb az is. Mellesleg a szabályzatban nem említik hogy TechPowerup GPU-Z ablak, csak annyit hogy "és egy Gpu-z ablak", mindennek tetejében ráadásul ez is Powered by TPU
Egyébként a sensors fül még az official GPU-Z-től is eltérő értéket mutat, mert a kártya nagyobb órajelet vesz fel 3D-ben, mint amit a Boost-ra ír a GPU-Z.
A megnyugtatásodra, itt van egymás mellett az ASUS programja és a TechPowerUP-é:
Innentől kezdve nem értem mi is a Problem!? Meg ugye amúgy is menő
(#5910) players111
sima DCU2, de ráraktam a TOP BIOS-t tehát gyakorlatilag innentől kezdve DCU2 Top(#5912) joshua7
a választ megtalálod abban amit Gyurinak írtam. Egyébként 680SLI-nél is eltérő volt a max GPU Clock, meg 690-nél is, valószínűleg azért mert a másodlagos mag csak 98%-ra terhelődik 3DMark alatt. De BF3 alatt is ugyanez a szindróma. Az elsődleges káryta tizenX mhz-el mindig többet megy valamiért.[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Érted. Te összehasonlítod, az kifele nem bizonyító erejű. Jobb az official verziót használni, a verziószám kiíratása segíthet a félreértések elkerülésében. HWBot-on egyenesen követelmény.
A sensors ablak meg nem követelmény, ha leveszed, az sem érint senkit fájdalmasan az eredmény szempontjából. (Ha már itt tartunk, a sensors ablak GPU-nként eltérő, ráadásul az ASUS X GPU-Z-től is eltérő órajelet jelez. Ez nem segít a félreértések elkerülésében, hanem segíti azok kialakulását. Tehát akkor mennyin is mentek a VGA-k? )
Értem én, hogy egyedi, meg menő, de jelen esetben lehet, célszerűbb lenne a sorból nem kiugró sablonosságot forszírozni.
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
összehasonlítottam a legfrissebb GPU-Z-vel és nem bugos a kiolvasás, pár napja jött ki az új GPU Tweak, gondolom a legújabbat integrálták bele (annak a verziószáma meg látszik)
De ott van a GPU-Z sensors ablak is kártyánként.
Néztem egy extreme presetet is:
-
04ahgy
nagyúr
Ne az ASUS X GPU-Z-t használd, ha javasolhatom, mert nem látszik a verziója, így nem lehet szűrni az esetleges bugos kiolvasásokat.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz #35434496 #5903 üzenetére
Mivel az MSI Afterburneren nem látszanak a VGA órajelek, így GPU-Z ablak nélkül nem hinném, hogy listaképes lenne.
Megj.: a CPU meg nem sokáig fog így élni.
HGyu
-
CJ3
senior tag
válasz Motion_Blur #5900 üzenetére
Akkor elég jó eredményem lett 5090 A configomhoz képest persze i7 ellen
[ Szerkesztve ]
Crypto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest