-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
24/7-es beállításomon megnéztem, mit produkál. Ennyi lett.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Motion_Blur #1245 üzenetére
Uh, meg sem néztem. Csak gondoltam futtatok egy tesztet, de pótlom.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Motion_Blur #1247 üzenetére
Uh, hát eléggé. Na, majd holnap lefuttatom még egyszer, erre én is kíváncsi vagyok.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #4667 üzenetére
Az azért úgy tényleg elég nagy szívás. BIOS mod-al nem kiküszöbölhető?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #4670 üzenetére
Így már világos. Mondjuk érdekes dolog, hogy driver szinten nem kikapcsolható az energiatakarékossági feature. Ez azért megint egy hatalmas hiba. A bug az normális, AMD rulz. Kell pár hónap, amíg gatyába rázzák.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz jones965 #4711 üzenetére
Főleg, hogy egy bizonyos hőmérséklet után egyszerűen megfagynak a heat-pipe -ok. Na akkor van igazi szívás. Nekem a procihűtőn ez történt, és nem értettem miért fagy ki a Win. Aztán nyitottam egy Core Temp -et. Gyorsban off, és jött a hajszárító, mielőtt még tényleg szétfagynak.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Tegnap próbáltam futtatni ezt a Markot is. Szépen le is futott, de összesen 83xx pontot adott. A fizika rendben volt, arra 15k fölöt kaptam, de a VGA pontok a béka segge alatt voltak. Kb annyit kaptam a húzott rendszerrel, mint más ugyan ilyennel, csak alapon. Mindjárt csinálok is egy alap eredményt, mert a tegnapit el sem mentettem. Mi lehet az oka?
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #5109 üzenetére
Kizárt. Az összes tesztprogram szépen lefutott. De begurultam, és levettem alapórajelre a VGA-t, de úgyis ugyan az az a helyzet.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Alaperedmény. Most úgy néz ki, hogy jó.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #5114 üzenetére
Milyen nagypapás vagy?! 24/7-es beállítás?
mod:
joshua7: BIOS-ban betöltöttem a default beállítást, és ezt dobta. Szóval ha a lap szerint ez a default, akkor nem értem mi a gond?! Meg ugye alapból az órajel is alacsony, ami inkább hátrány.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Csak hogy legyen egy OC-s eredményem is, 24/7-es beállítás, szóval semmi extra.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz gainwardgs #5127 üzenetére
Passz, ezt ott a topicban kell megkérdezni. Ma így használtam egész délután, BF3, Crysis, Heaven -el végigzavartam egy pár órás nyúzást. Stabil maradt, nem is melegszik olyan vészesen, szóval lementettem állandóra.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz gainwardgs #5130 üzenetére
Sajnos azt nem tudom monitorozni.
radi8tor1: A GPU-Z meg nem? Mindjárt megnézem, erről még nem hallottam.
mod: Okés, melyik verzió? Mert nekem az v1.60.1300 van fent, és ott nem mutatja.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Motion_Blur #5887 üzenetére
Szép. Azért kis alapfeszes tuningot tolhatsz majd neki, annyit még elfog bírni a lap.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Grafikara jol adott, de meg meg kell oldanom a ccc limit dolgot. Proci szinten nem ugy megy, ahogy kell, azzal mondjuk nem tudok mit csinalni. Meg fogom nezni, csak sok a 23 fok a szobaban.
De most var a hal, szoval lepek.Kellemes Karacsonyi Unnepeket Mindenkinek.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz laca000 #7529 üzenetére
Nem az. Csaloka a vegpontszam, de nezd meg a grafikara kapott pontokat itt. 22442, most meg 32649. Atlag FPS-t szinten erdemes megnezni, eleg jo a 3GPU hatasfoka.(hala egnek jatekokban is...)
Nem tom mi szerint pontoz a 11, de eleg 'igazsagtalan'. Persze nem ezzel gamelek. Ide kell a 6 magos, jofele proci.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz jones965 #7597 üzenetére
Konnyen hozza lehet szokni. Kov. lepcso innen a hajlitott 4K, szoval egy par evig be kell erni ennyivel.
Vegre sikerult stabilizalni a procit 4.7GHz-n. Ezek lettek az eredmenyek. Valszeg nem is lesz tobb, ha minden igaz, lassan elkoszonunk egymastol.
Ez pedig egy Extreme mod. Szepen latszik, hogy nincs cpu limit, ugyan azt adja a grafikara, mint 4.4GHz-n.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- ASUS AMD RADEON RX 6700 XT 12GB videókártya
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest