Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
senior tag
válasz
pszichiater
üzenetére
4WAY-SLI.....orvos látott már ?

Grat hozzá, asuspc96

-
Motion_Blur
félisten
Egy olyan kérdésem van hogy az 1.0.2 és az 1.0.3 között van valami lényegi különbség? Gondolok itt pontszámokra, stabilitásra stb..
-
pszichiater
senior tag
off/
Az még a dmark11 megjelenése után volt közvetlen. Egy hét próbálkozás után linkeltem az eredményt, ami vezetett egy darabig...aztán törölve lett a részpontszámok hiánya miatt. Volt hiszti a részemről rendesen, de ma már csak mosolygom rajta. ( akkor nem annyira )
[link] -
asuspc96
senior tag
Üdvözlégy !
Na belekezdtem ismét és hát megvan a saját házi rekordom

CCC-ben minden DEFAULT beállításon van 6970@6970
kéretik feltetetni a listára [P10425]

asuspc96
-
gombcomp
senior tag
Joshua azóta volt már tuningosabb eredményem is: Ez!
Köszi!
-
04ahgy
nagyúr
válasz
pszichiater
üzenetére
Én nem emlékszem a sztorira, de érdekelne!

HGyu
-
Johni5
őstag
Asus 5870 alap 4096
-
Johni5
őstag
Teszteljünk,és ne a listáért toljuk már a vasat.
5970 cf 5870P13727 -
pszichiater
senior tag
Puf neki. Oda a rengeteg meló. Egyszer már átéltem ezt. Talán emlékeztek rá....Sajnálom
-
jones965
Modder
Nagyon úgy tűnik, én vagyok ki kiálltva még kimondatlanul is a júdásnak.
De nyugodtan dobáljátok rám a köveket, ellenben mivel ez az első Ati kártyám- és hozzá voltam Nvidia oldalon szokva, hogy driver alatt minden megengedett, így természetesen itt is így tettem.Mivel a lista törölve lett, így okafogyott az utólagos ész osztogatása bárki részéről.
-
H.Ezredes
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Én úgy tudtam,h látszódnia kell mert ennyi erővel mondhatom én is,h 6 Ghz-en ment a procim
Meg érted látszódnia kell odavan írva a szabályba mi értelme a GPUZ-nak is akkor.... Ennyi erővel az se kéne mert majd te mondod mennyin ment a VGA.... -
Reibek
senior tag
válasz
tom_tol
üzenetére
Csak jól sejtettem mikor kérdeztem, hogy valami nem stimmel

-
H.Ezredes
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Mennyi feszt kaptak a 480-ak ? Rossz a kép... látszódnia kell,h épp 5,2 Ghz-en ketyeg :S
-
gainwardgs
veterán
Kérném listára:
Gainwardgs+Lucifer6280 így legyen névnél köszi.
Msi Twin Frozr 480 sli, proci 2500K@5.2 ghz:
-
04ahgy
nagyúr
válasz
joshua7
üzenetére
Szerintem meg béküljetek ki, és a versengés maradjon meg a HWBOT-on. Itt sem nem csalás, sem nem legális. Mondjuk úgy, hogy meg nem engedett tweak.
Kár ilyen nagy neveknek összeugrani...
A szabállyal én sem értek mindamellett egyet, de ezt úgy demonstrálom, hogy a 3D11 listára azóta, amióta ez felmerült, nem kértem saját eredményt, csak és kizárólag nVidia VGA-val.
HGyu
-
joshua7
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Valahogy nem vagyok akkora kocka, hogy azt számolgassam közben, hogy akkor ez meg az stimmelni fog-e ha 0,5Mhz-cel megemelem az órajelet. De ezentúl erre is oda kell, hogy figyeljek a csalók miatt. OK, megjegyeztem...

Azt meg pls ne akard már megmondani, hogy mivel vagyok tisztában vagy sem. Köszönöm. -
subaruwrc
félisten
válasz
joshua7
üzenetére
igen és neked fel se tűnt amikor irogattad be az órajeleket hogy voltak olyan eredmények a kezdeti fázisban amikor - 100mhz-gpu val + X 100 pontos eredmény született és került fel minden gond nélkül. ez a kártya megvétele nélkül józan paraszti ésszel is látszik ..
a másik meg hogy nem teljesen vagy tisztában a cheat illetve csalás fogalmával. ennyi erővel nvidiánál nem lehet a textúra minőséget állítgatni mert az csalás .. ez is ugyanolyan driverből szabadon, mindenféle külső segítség nélkül állítható opció ... -
gombcomp
senior tag
Ha így alakult akkor egy "sovány" Tess On eredmény : P16668
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
joshua7
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Miért is? Világosan elmondtam x hónappal ezelőtt, hogy a tess off cheat nem elfogadott ATI-nál. Arról meg nem én tehetek, hogy mindenki csalni akar (tisztelet a kivételnek)... Azért meg nem fogok venni egy kártyát, hogy megnézzem magamnak, hogyan változnak a számok. Azt hittem, mindenki tisztességesen játszik...
-
-
Egymást indukáljátok. OFF-ba nehogy vétkezzek pontvadászok!

-
törölt tag
powercolor 6850,x3 b55
[link] -
gombcomp
senior tag
04ahgy
tom_tol
subaruwrc THX!
Sajnos a PowerTune még nem a barátom,teljesen más technikával lehet
szelidíteni mint az eddigieket.(Fura fagyások,képhibák amiket be kell azonosítani,
hogy mi okozza)
Bátorkodtam Tess Off állásban tesztelni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Régebben sem értettem,hogy miért voltak rosszabbak a GT3,GT4-es eredményeim.
-
törölt tag
kérném a listára [link]
-
gombcomp
senior tag
Nagyon be akartam hozni Subaru 2 GPU-s eredményét,de néhány ponttal
lemaradtam. Ez sem rossz : P18261
52 pötty csak,de sokkal gyengébb CPU-val.(igaz nála meg a VGA-k mentek alapon). -
04ahgy
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
Az ELTE Apáczai Csere János Gimnázium szervere, oda jártam, nem az ELTÉ-é. Amúgy lehetne az ELTÉ-é is, mert oda is jártam, meg fele a szüleimnek is ott dolgozik.

A másik postoddal meg nem értek egyet, nem is kapott sokat a CPU, épp csak simogatta. 1,58V Lynnfieldnek ment már a kezeim közt.

HGyu
-
kertsa
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Nem egy tuningbajnok proci
4Ghz-en már kifagy, vízzel biztos tudnám hűteni, de azért annyira nem merülök bele a témába. 3.8Ghz-hez kell ennyi fesz, mert akkor nem stabil
Hűtő is van rajta rendesen, de mégis 75 fokig melegszik tesztek alatt. Egyébként alulfeszelve használom 149es biciklivel...És a javítás gyorsan megérkezett

Adnék még neki, de nem az enyém a VGA... Gaboo007 power
Az 5850em jövő héten jön meg a szervízből 
-
kertsa
senior tag
Neveznék egy eredménnyel

-
törölt tag
Javítás [link]
-
{Zodiac}
senior tag
-
ffodi
veterán
Egye fene, ide is berakom, bár nem végleges eredmény.

VGA-n gyári hűtés 100%-on, szobahőmérséklet 21-22 °C.

-
subaruwrc
félisten
-
{Zodiac}
senior tag
Sziasztok, ez az első alap teszt az i7 2600+P67 párossal. Pl gőzöm nincs, hogy mit kell kikapcsolni, vagy bekapcsolni i7-nél, hogy elfogadható legyen a teszt. Mármint alap tesztnek.
Igazából azt sem tudom, hogy jól van-e beállítva ez az egész, mert kicsit kamilláztam, amikor megláttam az UEFI-t.
Na mindegy, minden tanácsot szívesen fogadok.
[link]Ekkora képnél inkább link vagy kisebb méret legyen
[ Módosította: stevve ]
-
helkis
veterán
válasz
jones965
üzenetére
mellé küldeném egyik kedvenc bandámtól ezt a kis zenét..

-
asuspc96
senior tag
előzmények 1
előzmények 2 [#14943]-innentőlteljesen le vagyok hangolva már reggel 8 óra óta ezzel szívok és semmire se jutok....minek kellett nekem frissíteni ?

Élet mire akarsz te megtanítani ?
Most akkor mit tegyek ? csak a win7 újrarakását akarom elkerülni. De azt nagyon !
asuspc96
-
cekipeti
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam le tesztelem én is de ahogy látom nem ez lett a legtöbb de azért nem rossz
Le futtattam gyári órajellel és egy kis tuningol!

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Meg érted látszódnia kell odavan írva a szabályba mi értelme a GPUZ-nak is akkor.... Ennyi erővel az se kéne mert majd te mondod mennyin ment a VGA....

a másik ami még nem került fel, az a korábbi és most megerősített szabályoknak megfelelő:
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

4Ghz-en már kifagy, vízzel biztos tudnám hűteni, de azért annyira nem merülök bele a témába. 3.8Ghz-hez kell ennyi fesz, mert akkor nem stabil 

![[link] [link]](http://img217.imageshack.us/img217/9308/3dm119037.th.jpg)

![[link] [link]](http://img141.imageshack.us/img141/900/3dm118990.th.jpg)