Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- iPad topik
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom 007
tag
VGA:MSI GTX 780Ref:1067/1705 Mhz, Boost:1106 Mhz
CPU Alapon/i7 4770/ turbon tehát 3.9Ghz gyári hűtő
[link][ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz
jones965 #7473 üzenetére
igen tényleg, mindig visszakapcsolja a turbo-t,pedig probáltam erre ügyelni, akkor helyette ez remélem jó lesz:
ha a ( 8x39) -es kijelzés a gond, akkor gondolom a speedstep-ep kellene kikapcsolni"Amennyiben a gpu órajele nem változik, mitől lenne több a score?"
Ez az amit én is furcsálltam, ahol kicsit gyorsult a fiziksz, ott az igp-re vonatkozó mérés lassult..
pontra ugyanannyi eredmény született 8100-8600 fikisz pontok mellett is magyarán szólva...[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz
joshua7 #7470 üzenetére
nos ilyen az alaperedmény: 4770k 3,5GHz turbo off, ram 1600MHz
viszont érdekesség, mintha valami limitálná 1495 3dmark pontra, itt már feltornásztam a fiziksz pontot
8600-ra, viszont a 3d részek pedig lassultak ( 8100 fiziksz pontos eredmény is épp ennyithozott )[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
A jövő hét végén előállok egy 3930k GTX770SLI teszttel, remélem szeretni fogják egymást..
-
ST05
őstag
nem is 64bites verziójú volt a 3dmark-om, elnézést user fail...van egyébként két eredmény a toplistán: 3,5GHz- 9500 és 4,6-on- 12k- 2400es ramokkal..
Mire figyeljek még? 1T-ben érdemes a ramot és C-state-et még kilövöm, ezenkívűl? -
ST05
őstag
10k phisyx pontot elértem, 2000-röl 2133MHz kellett állítsam ehhez a memóriát ( 1600 ostól nemrossz igaz-e)
4500Mhz 4770k 1,21V, érdekességképp, nem listázni ,csak magam döntögetem
így 75 fokban maradnak magok a teszt során, feljebb a gyári hütő miatt csak késöbb
win7 64bit- 3dmark version: 1.02 továbbra is
alap igp, és tune-igp eredmények késöbb ha lesz kedv, ha van rá igény bár sztem nem érdekel az senkit[ Szerkesztve ]
-
koufax
csendes tag
Sziasztok.
Lenne kérdésem.Rendesen lefut a teszt de a végén egy ablakban megjelenik a"'.', hexadecimal value 0x00, is an invalid character." üzenet.Mi a gond?Tudom,,hogy biztos orbitálisan amatőr vagyok de soha nem használtam ezt a progit és gőzöm nincs mit is kéne tennem,hogy eredményt is kapjak.Regisztrálnom kell?
Köszönöm. -
-
-
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Motion_Blur #7446 üzenetére
Ez igaz. De a Graphics Score-ban em nagyon kellene beleszólnia a procinak, nem annyira, mint a Combinedbe például.
-
laca000
őstag
Hogyan lehet "csak" 2000ponttal több a GTX780 SLI Graphics Score-ja, jóval erősebb processzorral, mint a 770SLI-é?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #7409 üzenetére
Kicsit javítottam az eredményen:
(jobb klikk, kép megjelenítése)CPU-n: Corsair H100i
VGA: ASUS R9 290@stock ref. hűtő@1.22V
DR: 13.11 WHQL (unofficial)És egy TESS OFF:
(jobb klikk, kép megjelenítése) -
Hoorus
őstag
Egy szép kerek szám.
Asus R9 280X Top 1225/1700
ASUS GPU tweak már rendesen tudja szabályozni a feszt a kártyán. Afterburnernek nem sikerült. -
daveoff
veterán
válasz
Motion_Blur #7416 üzenetére
Jó kis kártya ez a 270x, 50k-ért vettem 3év garival.....
Adj annak a 290-nek Te is! Láttad hogy nálam 60°C alatt maradt a GPU? Nálad mennyi? -
radi8tor
MODERÁTOR
A mellékelt kép nem felel meg a szabályoknak, mert nem látható rajta a mérés részeredménye.
Ehhez hasonló képet mellékelj róla, ahol láthatóak a részeredmények![ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Ez is mehet a listára ha minden okés vele: [link]
Aztán majd jön tuning is.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur #7409 üzenetére
Grat.
Jönnek a fecskék. -
Motion_Blur
félisten
Listára szeretném kérni az eredményt:
(jobb klikk, kép megjelenítése)CPU-n: Corsair H100i
VGA: ASUS R9 290@stock ref. hűtő
DR: 13.11beta 9.2mod: alapfeszen a kártya
[ Szerkesztve ]
-
MastR
tag
válasz
jones965 #7397 üzenetére
(#7404) jones965 és joshua7
Lefuttattam még egyszer a tesztet, ugyanazokkal a beállításokkal, de ezúttal Tess Off módban. Az eredmény itt látható. Ez nektek biztos többet mond mint nekem, így hát nektek ajándékozom
Jones965: Kérlek szerezz be egy 290X és tedd amihez a legjobban értesz!!Had lássuk mire képes a kicsike
-
jones965
Modder
válasz
joshua7 #7403 üzenetére
Nekem eddig 1 gpu-val mindig a legelső verzió a befutó. Amennyivel kevesebb néha a gpu score, azt kompenzálja a cpu pontszám. Még a combined score ami vízválasztó lehet, mert igazából a végpontszámot még ez nyomja meg igazán. Ahhoz meg ugye jól skálázódó processzor kell, tehát a kör be is zárult.
-
joshua7
veterán
válasz
jones965 #7399 üzenetére
Az lesz a legjobb, ha szerzek egy ilyen gpu-t és letesztelem.
Na ez az!
Már hiányoltam amúgy is a szériát, legalább már 1 eredmény akad, de érdekelne, hogy komolyabb procival mit mennének.
Egyébként nézted azóta esetleg, melyik verziót érdemes 1 gpu-hoz?ST05: mint elhangzott, 'normális' tuninghoz elég gyönge a Haswell (01-06 esetén nem tud magas órajelet, Vantage-11-13-hoz meg 6c/12t kell), de szétszórva vannak azért eredmények: [link], [link], [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 Kiváló állapotban!
- BONTATLAN! MSI GeForce RTX 5090 32GB GDDR7 VENTUS 3X OC Videokártya! BeszámítOK!
- Bontatlan 3 év garanciális Asus TUF 5090 számlával
- Gigabyte AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16G bontatlan, új , 3 év garancia
- Asrock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest