Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
Szerintem a 3D Mark 11 eredménnyel, és az oda vezető úttal (VGA tuning, 3D Mark 11 specifikus tweakek, eszmecsere, stb.) kapcsolatos, nem 100% off mellékszálak is bőven elférnek a topikban. Legalábbis nem zavaróak.
Joshua7: A GT 530 melyik kategóriába kerül? És a HD6790? Egyik VGA-val sem látok még eredményt, azért kérdem...

HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Az nem jelenti azt, hogy nem döglött volna meg hamarosan, hogy fiatal. Mindegy is, nem állok le veled vitatkozni, van egy pár tuningeredmény a hátam megett, hogy ezt megengedhessem magamnak.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Szerintem csak nem volt szerencséd, és amúgy is elhaláloztak volna előbb-utóbb.
(#5489) Kvg: Biztos vagy benne? Nem lenne ez az elsőség igen rövid életű?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
HGyu
-
SkyTrancer
senior tag
Én már elég rég óta elkezdtem ezt a tuningolós témát, viszont nem olyan durván mint ahogyan azt itt egyesek. anno egy riva tnt-nél láttam ezt a jelenséget. De pl 7600gt széria , már a gyári hűtővel ( még tuning se kellett neki ) nyári melegben úgy megadta magát havernál ilyen formán hogy csak lestem. De jártam már így 9800 pro -val is. Lehet Vonzom az ilyet, de az tuti hogy nem csak a képernyőre, de a fejembe is beleégett ez a jelenség, úgyhogy ha vga-t húzok nagyra nyílt szemekkel nézem a pixeleket, mert ha bármi ilyen van akkor nem vagyok rest azonnal Táp power off projektet végrehajtani
mindent megér akár egy win reinstallt is, mert a vga memória ezt nem tolerálja. A legutolsó kari egy 7800gtx volt, de azonnal ugrottam és nem maradt úgy. Az óta nem találkoztam ilyen hibával, lehet hogy fejlődött a technia ilyen téren és inkább lefagy a kártya, ezt nem tudom, minenesetre én résen vagyok 
-
04ahgy
nagyúr
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Nálam még 3DMark 11 alatt sosem volt az általad említett dolog gond a RAM-oknak a VGA-n. Pedig nem keveset tuningolok.
HGyu
-
SkyTrancer
senior tag
Azért ami nagyon fontos : Az hogy a mag felmelegszik és lefagy az nem is lenne baj, mert azt "kiheveri" ,de ha a memória túlmelegszik és nekiáll szemcsézni a kép, akkor azonnal állítsd le a terhelést, mert könnyen úgy maradhat és akkor sanyi a mamóriáknak.
Szóval a hűtés nagyon fontos legfőképp a ramoknak. -
lowzor
veterán
Srácok, ez gagyinak számít ezzel a géppel?
-
törölt tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
így jártam.

-
törölt tag
Sapphire HD 7870 OC Maxon ennyit tud nálam. A proci 4,8Ghz-en futott.
Tegyétek fel lécci a listára. -
SkyTrancer
senior tag
Csináltam egy alap tuningot, mind cpu mind pedig Vga tekintetében. Ezzel nem izzik semmi de azért meg is ugrott a pont.
i7 860 (3.5GHZ)
Hd5850 (core clock 900) 1.2 v
Meg vagyok elégedve
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ez nekem tréning. Így én annyira ösztönből fogom tudni, hogy egy nagyon nyögvenyelősen összehozott rekord esetén biztos nem fogom benézni, még véletlenül sem. Nekem tehát jó.

HGyu
-
toyone
őstag
Intel I7 2600K ~5200Mhz @ 1.45V
Biostar TZ77XE4
MSI HD7770OC @ 1.25v @ 1215 / 1520
G.Skill Eco 1600CL7 @ 1866CL7Nem listaképes.
-
N_A_S
veterán
válasz
jones965
üzenetére
Áhh ezt még nem láttam

Én erre a listás eredményre gondoltam.Driver piszklás itt se volt + szvsz az nV is még gyorsulni fog, ez a 2. driver mióta kijött a kártya...

A modra: minden proci más, de szerintem ezt pont neked nem kell elmagyaráznom.. a Vantage már itt is kékült, tovább meg nem akartam feszelni a H100-al
-
jones965
Modder
El kell szomorítsalak, azonos órajelen erősebb a 7970. Természetesen driver piszkálás nélkül. Ráadásul a ramok még pihentek is.

Combined score-ban viszont erősebb az Nvidia.Természetesen nem kérem a lista frissítését.
Mod2: ahhoz a cpu frrekvenciához nem lenne elég kevesebb fesz? Nézd meg a nálam lévő konfig gyakorlatilag ugyan az, és a cpu-z a valós feszt mutatja.
-
kockaharcos
senior tag
[link] itt volna egy kis javítás, ha mehet menjen listára.
proci : 4,9GHz
-
Atke
senior tag
válasz
hitman,
üzenetére
Nem hiszem hogy baj van vele. Nekem "porrá" húzva lett 7448 egy 570 GTX-el ,2500K-val 5.3-on.
Szerintem teljesen jó eredmény. -
hitman,
őstag
Köszönöm!

Itt a bibi, mert eddig a vanteg volt fent és ott hozzászoktam, hogy ki kell kapcsolni és jóval gyengébb pontokat kapok.
Én utána akartam járni a 3dmark hivatalos oldalán...beírtam a procim meg a vga-m és ilyen bőven 7000-7500 fölötti eredményeket dobott ki, és itt gondoltam hogy valami baj lehet.
-
Speed®
titán
válasz
hitman,
üzenetére
Azért nincs különbség, mert CPUphysXet használ, nem az nV félét.
Vantage ugrik meg rá, de ott meg ki szoktál kapcsoltatni a listához.Korrekt az eredmény, de te is el tudod dönteni a PHs toplistával

-
hitman,
őstag
Sziasztok
Nem szoktam ilyen tesztprogikat használni, de a gépemre most került egy új win7-es 64bites rendszer és ellenőrzés képen lefuttattam egy tesztet..
Érdekes eredményt kaptam...6010 pont ha nincs kikapcsolva a physx ha meg ki van kapcsolva akkor 6014pont.
Miért nincs eltérés a két eredmény között?
És az adataimnál lévő géptől ez mennyire jó vagy elfogadható eredmény?
A legújabb Nv driver van fönt és csak a cpu van húzva 4500mhz-re.
-
joshua7
veterán
Aida is megmondja, mi az órajel, nem ez a probléma, de miért nem lehet úgy lementeni a képet a listához, ahogy a szabályok kérik? 1 Cpu-z cpu, 1 Cpu-z memory és 1 Gpu-z. Ez szerintem nagyon egyszerű.
Nem, nem kell megválaszolni, tudom én azt - senki nem olvas szabályzatot...
-
04ahgy
nagyúr
Mert nem. CPU-Z CPU és CPU-Z memory fül kell.
A phtoplista.interact.hu címen nem találok feltételek menüpontot, de a régi lista feltételei még mindig érvényesek, attól, hogy átköltözött.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
CPU-Z Memory fül nélkül a listára kerülés nehéz lesz.
Mod.: mégsem volt nehéz. Ez viszont szüli bennem a kérdést, hogy én csak egy kicsit állítom a tesszellációt (tehát ugyanúgy csak kicsit nem felelek meg a listára kerülés szabályainak, mint Ádibá), akkor én is felkerülök, ugye? Minek vannak a szabályok, ha nem szmítanak? Valakivel betartatjuk, valakinek elnézzük?

HGyu
-
becsitibi
senior tag
válasz
kockaharcos
üzenetére
Nagyon sziip
,grat az új vashoz,látom nem kimélted 
-
törölt tag

Markcraft -
helkis
veterán
válasz
kockaharcos
üzenetére
elég jól megy a vas!

-
kockaharcos
senior tag
-
Atke
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vízzel,csak a teszt erejéig futott,nem lett semmi baja 1,55re volt állítva,de vaalmiért túlment, már sejtem miért..
-
MZsoltee
veterán
Lenne két kérdésem:
1 MSI Afterbrunnerbenhogyan lehet feljebb állítani a max tuningot 950/1450né nem engedi feljebb vinni a csúszkát!
Valamint hogyan tudom rávenni a 3dmarkot, hogy ne a neten mutogassa az eredményemet, hanem a kis ablakjában?
-
Tirexi
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Na lol arra akartam tenni...

Hát én még1szer ezt végig nem szenvedem gyerekek.
Nekem többet ér a CPU élete minthogy bekerüljek egy listába.
Így is már Isten tudja mennyit feszt kapott valami +0.145-re van rakva az offset.
A lényeg hogy átléptem a 17k-t és nekem ennyi elég is.

-
Tirexi
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Pedig már fent van a listán.

Sztem az Aida CPUID is ugyan azt tudja mint a CPU-Z.
Amúgy 1 GPU-val is csináltam: P10767

Am go Steam mert beszélnünk kell.

Szerk.:
Legalább is az előbb még fent voltam.

Na kösz.. -
Tirexi
addikt
Egy kis finomhangolás: P16969

-
Tirexi
addikt
Én is neveznék egy ilyen eredménnyel: P16666
CPU: 4.6Ghz HT
Ram: 2133MhzVGA: 1111/1728
VGA Driver: NVIDIA GeForce 301.24 Beta -
MZsoltee
veterán
Miért ilyen kevés a Physics score-om? Emiatt olyan alacsony a pontszámom ugye?
-
odorgg
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
A maximálisan adható 1,3V-ot kapta Dmark11 erejéig, 24/7 alpfesszel megy 1,112V-on CCC max órajeleken.

-
odorgg
addikt
válasz
Sontir Fel
üzenetére
Köszi!

Ne kíméld az ASUS-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk ha tennél a lapba 1 izmos 2600K-t, akkor már esélyem se lenne

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 16G OC Garanciális
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- MSI Gaming X RX 480 8GB GDDR5 256bit videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nincs már meg...
Az amúgy is a másik topikra tartozik.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)