- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Motion_Blur #6197 üzenetére
bedobtál volna még 2ramot, 11k fölé lendült volna! grat!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur #6197 üzenetére
Csodadriver.
-
tom_tol
addikt
nézegetem az új 12.11 drivert
1 karival igen jó de cf szinte semmi pluszt nem hoz
valaki megnézhetné hogy csak én vagyok béna vagy valóban így van -
-
joshua7
veterán
Ok, vettem az infót, frissítettem az eredményeket.
A #6159 és a #6177 viszont nem listaképes, nem látszódnak a részeredmények. -
CJ3
senior tag
Már szedem is lefele az új Driver-t aztán lövök egy tesztet én is
-
jones965
Modder
Nem listaképes eredmény, csak érzékeltetésként, hogy egy nem túlhúzott rendszeren is mennyit gyorsít az új driver.
-
miresz
veterán
válasz
Motion_Blur #6177 üzenetére
Igen elég ütős a teljesítmény+. De egyébként BF3 alatt a legnagyobb ott pl a 7870 esetében 15-20%-os.
-
helkis
veterán
válasz
radi8tor #6174 üzenetére
pl.: nem kapnak pulykapénzt a programozók?
de elég buta megoldás, hogy egész évben lassabbak vagyunk pedig tudunk 5-90%-ot is..
szvsz max az lehet, hogy találtak valamit, amit nvidia is be tud optimalizálni (talán ők az elsők akik letöltik a beta drivereket amd-től (persze vica-versa)) és kipuhatolják, hogy mit talált ki a másik fél, ehhez kell idő: mondjuk 1-hónap, addig nálunk van a gyorsabb kártya és így a karácsonyi szezont a gyorsabb olcsóbb karival várhatjuk, ennek már látnám értelmét..
(#6177) Motion_Blur : szépen megugrott a graphics pontszám ~+1k..
-
Motion_Blur
félisten
-
Johni5
őstag
A 4870-hez kb 1 év mulva jött ki használható driver.
12.11 beta Utolsó 12 sor a lényeg -
salah
tag
Eddig kinek mennyi a rekordja 3D markon?
-
helkis
veterán
válasz
Alpachino #6159 üzenetére
futtasd le úgy, hogy kikapcsolod..
kiváncsi vagyok!
radi8tor1 : azért ezt te sem gondolod komolyan.. az első és a mostani driver között azért sokan bevásároltak 680-ból vagy ezt akarta az AMD?
(#6169) salah: itt meglesheted a hazai listát
-
joshua7
veterán
Ez miféle AMD driver? Kilövi mindenképp a tesszalációt, vagy mi ez? Valaki megnézné a ccc beállításokat?
-
Alpachino
veterán
7870@1285/1375MHz, i5-2500, 3915 MHz (38 x 103) 12.11b4 [link]
-
mrhitoshi
veterán
12.11-es driverrel. Ezen a ponton, már nagyon vissza van fogva a VGA.
-
CJ3
senior tag
Ne stresszeld magad, csak érdekesség képen tettem fel, nem szándékom a tombolahúzó versenyen részt venni, sem a színes kifestő excel versenyen, nekem elég ha a játékok alatt hozza amit kell.....
Meg azért tettem fel, hogy mit is tud ez a Virtu MVP, illetve a VGA-m egy kis tuningal
Egyébként tisztában vagyok a nevezési szabályokkal, feltételekkel ami a listára való felkerüléshez szükségesek
-
mrhitoshi
veterán
Kis frissítés.
Kellene már egy jobb processzor. -
04ahgy
nagyúr
Nem listaképes, az első screenshotról hiányzik a CPU-Z CPU és a CPU-Z Memory tab, meg a GPU-Z.
Nem listaképes, a második screenshotról hiányzik a CPU-Z CPU és a CPU-Z Memory tab, meg a GPU-Z, valamint a Virtu használata nem megengedett.(#6142) CJ3: Nem listaképes, a screenshotról hiányzik a -CPU-Z Memory tab, meg a GPU-Z, valamint a Virtu használata nem megengedett.
HGyu
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #6134 üzenetére
Gratula!
Gondoltam hogy nitros proci mellett is megnézitek a lightning-ot.
Ahhoz képest nem hozott sokkal több pontot.Feladat adva van, mint a régi szép időkben. Egyelőre a BIOS-okat próbálgatom, de valamiért nem akar stabil lenni 1400Mhz-en, így az eddigi eredményt még nem töltöm fel, mivel hétfőn ismét nitrozom.
-
subaruwrc
félisten
-
toyone
őstag
A memória órajele a legfontosabb, az hoz több pontot. "Szerencsémre" sem az ECO sem az EVO nem tudja azt amit más platformban. Szóval 2000Mhz fölé nem nagyon tudok menni. Legmókásabb a 20 perces SuperPi32M 4500Mhz-n.
(#6130) subaruwrc
Fél egykor csináltam. 4450Mhz-n ezzel külön lefutott a cpu teszt. De egyben az egész elmelegedett mert biztos elkótyavetyéltem a mugenomat. Szóval eldobta, visszavettem a szorzót a tutihoz. Ennyi. -
Gery85_03
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani úgy a 3D mark 2011-et, hogy egész éjjel fusson?
Előre is köszönöm! -
subaruwrc
félisten
válasz
kockaharcos #6116 üzenetére
áhh, felejtő
players
igen, ezt írtam
az a kártya ami nálam van, nem olyan mint a tied, hiába 680 lightning mindkettő, ez már az nvidia korlátozásaival került le a szalagról és nem kompatibilis a tied ln2 biosával
clear ? -
subaruwrc
félisten
-
hemaka
nagyúr
Legyen egy ilyen is
(full stock)
G620 + Sapphire 7750 OC -
04ahgy
nagyúr
Fixed boost clock detection for NVIDIA Kepler. Ez alapján gondoltam. Én magam valóban nem teszteltem.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3DMark (2013) eredmények
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest