Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nyomtató topik
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Most nem a szélsőségekről beszélek. Elmondható, hogy általánosságban mennek 4ghz-en a q9550-ek.
Egyébként komolyabb tuningról beszélek, nem pedig "optimalizált tuningról", mint pl. egy 24/7 beállítás. Ha van megfelelő hűtés, akkor miért ne lehetne egy i7-es procinak 1,5V-ot adni, amikor az intel spec szerint 1,55V a max?. Mindent ésszel kell csinálni.

"tőled se vennék amúgy használtan semmit,az biztos."
Nem tudom miért mondja mindenki ezt......
Csak teszt erejéig feszegetem a határokat. Mindennapi használatra nyilván nem kap a vga 1,4V-ot és a proci 1,5V-ot.Ha már itt tartunk volt anno, egy 900-as celeronom, aminak ha jól emlékszem 1,75V volt a névleges feszültsége. Egy véletlen folytán több napon keresztül üzemelt 2,8V-on, és semmi baja nem volt (azt tegyük hozzá hogy olyan szar lapom volt hozzá eredetileg, ami nem engedte rendesen állítani a feszt, és ki kellett törni pár megfelelő lábat a cél érdekében, aztán lett hozzá egy másik lap, azon pedig ilyen lábkiosztással 2,8V volt a def., amit csak később vettem észre.). Ha jól emlékszem intel szerint 2,1V volt a max annak a procinak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Csak teszt erejéig feszegetem a határokat. Mindennapi használatra nyilván nem kap a vga 1,4V-ot és a proci 1,5V-ot.