Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
sziasztok
Egy q9550 és egy 5970 párosításának eredményét közlöm. Tudom nincsen se gpuz se cpuz mert 10.6 beta driverrel nem is megy kifagy tőle a rendszer minden más megy csak a gpuz nem
. Csak próbaképp üzemeltem be, mivel játékokban kiváló ez a driver, megy vissza a 10.4-es esetleg a 10.5-s. A proci 3.8Ghz-en 1.2375 volton megy per pill 4Ghz-en még nem tudtam stabilizálni de nem kell sok hozzá. Szóval ha jól érzem ugye itt a procin kell dolgozni?, bár ugye sokat nem fogok már nyerni vele, talán az össz pontszámot feltudom tornászni 20000-re talán. Az 5970 -alapon volt szóval az eredmények[link] majd részletessel is jövök ez csak próba volt. Valószínű akkor ennyit tud egy quad kezdeni evvel a szörnnyel 
Új hozzászólás Aktív témák
- Videokártya felvásárlás üzletszerű, megbízható lebonyolítás
- GIGABYTE RTX 5080 12GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- MSI GTX 1060 3GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Gainward GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Csak próbaképp üzemeltem be, mivel játékokban kiváló ez a driver, megy vissza a 10.4-es esetleg a 10.5-s. A proci 3.8Ghz-en 1.2375 volton megy per pill 4Ghz-en még nem tudtam stabilizálni de nem kell sok hozzá. Szóval ha jól érzem ugye itt a procin kell dolgozni?, bár ugye sokat nem fogok már nyerni vele, talán az össz pontszámot feltudom tornászni 20000-re talán. Az 5970 -alapon volt szóval az eredmények