Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsigeri
senior tag
Hali tegnap unatkoztam 1 picit gyúrtam az eredményemen.6988 van rajta 1 S1 hűtő és hozzá 1db 12 cm es venti. A többi az adatlapomon. Megfelelő a kép?
Vagy kell az Everest kép is? Nem látszik a felbontás -
serito
senior tag
válasz
SzlobiG #13592 üzenetére
Akkor itt a javított alapórajeles változat, feltettem a system javítást is.
Tehát: 25 848 pont 4870x2 alap
Rover: ezt szeretném ha feltennéd a lista élére, köszönöm.
VGA: MSI 4870x2 OC 780/3600
-
tzsolesz
nagyúr
Hali.
Készítettem egy 4670CF eredményt. Azt az elején leszögezem, hogy a lapom 16 + 4 -ben tudja a CF-et, így ez ugye alaposan visszafogja a második VGA teljesítményét. Ráadásul PCI-E 1.0-ás mindkét slot.
Szeretném, ha az eredmény fölkerülne a ranglistára.
VGA: Sapphire 4670CF (849/1167)
CPU: E5200 3680 Mhz
RAM: 2Gb DDr2 Kingmax 853Mhz
Driver. Catalist 8.11Nem mondom, hogy egy Quaddal nem lenne meg a 16K,de szemléltetésnek ez is megteszi.
-
válasz
serito #13589 üzenetére
Én nem mondtam, hogy trükk lenne vele csak ha logikusan gondolkozunk, akkor fura, hogy azonos proci freki melett több pontot kapsz egy 780Mhz-en járó GPU-val egy 850MHz-en járóval szemben.
Nemkell nosystem info-s indítás ha felteszed a frissítést a markhoz... De fogok csinálni holnap egy ugyanolyan értékekkel rendelkező tesztet mind cpu mind vga órajelekben megegyezőt hátha nálam van a gubanc vmivel.
13591: A legújabb verzió mutatja.
-
-
serito
senior tag
Kénytelen vagyok SzlobiG fórumtársamat letaszítani a trónról a 4870x2-es szekcióban!
Rover kérlek tedd fel ezt az eredményt a neki megfelelő 1. helyre.
Köszi szépen.
-
törölt tag
válasz
SzlobiG #13579 üzenetére
Azt csináltam, hogy kinyitottam az ablakot, és egy ventit odaraktam a géphez (25 cm), ami régebben az oldallapomon volt, csak a Zalman hűtő miatt nem fér mostmár be, aztán "porosodik". Lehet, hogy csak a hidegebb levegő miatt volt, de vmennyit szvsz javultak a hőmérsékletek...
No mindegy, nem a fagyoskodás miatt, de én már nem mérek újat, az tutkó.
Kicsit belefáradtam már. Megvagyok elégedve az eredménnyel, azért a plusz pár pontért nem szenvedek.Még ha ezen múlik a TOP1, akkor sem.
-
Laraxior
titán
én kipakoltam a radit az ablakba.... (6.-on lakom
) így csak résnyire van az ablak..kellemes levegő van
-
-
Laraxior
titán
legalább a filmet hagy nézzem meg.
utána ígérem kicserélem a procit Q9550re és jövök
-
törölt tag
-
törölt tag
Bocsi, hogy már a harmadik eredményt küldöm, de nem ment ez egyszerre... Ki kell tapasztalni, mit hogy...
Előző eredményem, kérlek töröljétek, ahogy ez előttinél voltTovább nem csinálom, mert még a végén megelőzöm Laraxiort... Azt pedig én sem akarom
Megint próbáltam amúgy 4,2 GHz-en, de nem ment. 205 BLCK-val meg nem akarom, szóval ez a végleges eredmény! -
törölt tag
Szeretnék nevezni én is egy alapórajeles eredménnyel: 7451 pont
Ahogy elnézem, elég harmatos lett, mert a kategóriában van aki gyengébb processzorral is megelőz, de sajna ettől nekem ennyire tellikVGA: Sapphire HD4670 512/GDDR4 - hűtés:gyári - driver: Cat. 9.1; CPU: Athlon64 X2 5200+ AM2 - 2700MHZ; RAM: DDR2 800 @ 770 Mhz.
-
Laraxior
titán
csak pár pöttyel kevesebb mint a 4968MHz-es eredmény..sajna a ramok nem szeretik ha ilyen FSBnél nem 1:1ben mennek
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
Quiksilver #13551 üzenetére
javtom a kép feltöltés helyét ugyanis most nézem hogy a Imageshack-ra feltöltött kép már nem jó
... [link]
-
válasz
james007007 #13552 üzenetére
Itt próbáld meg a kérdést feltenni.
-
james007007
csendes tag
Sziasztok
a régi kártyám egy ATI x850 ezt szeretném lecserélni de túl sokat nem akarok költeni rá.
kinéztem egy ATi 4670 vagy 4830 kártyát
nem tudnátok segíteni benne hogy menyire lenne gyorsabb??
nincs valahol egy olyan benchmarks amin az én régi kártyám és az újak eredménye is rajta van ??előre is köszönöm
-
Quiksilver
aktív tag
Hali! csináltam egy alapórajeles tesztet ismét [link] fel tettem a legújabb drivert (182.05) és be állítottam a ramok gyári időzítését (4-4-4-12) ez gyárilag ennyi. a nevem hibásan lett kiírva: nem Quicksilver hanem Quiksilver
-
Oliverda
félisten
válasz
ferbazs #13546 üzenetére
GDDR3 vs GDDR4
1) 7.2 vs 11.2 GBps per chip max data speed
2) 1.8 vs 2.8 GBps per pin max data rate
3) 1.8 vs 1.5 v minimum power consumption which results in a 20-25% energy savings
4) 2.1 vs 1.9 v maximum power for overclocking
5) 4 vs 8 bit burst length which allows more memory bandwidth and lower latency
6) no DBI vs DBI: Data Bus Inversion - it takes more energy to transfer 0s than 1s. When there are a lot of 0s to move, it will send them as 1s instead and then use DBI to signal that all those 1s needed to be flipped back to 0s. This is a power saving feature.
7) Three point voltage control via video card driver for fine tuning and overclocking -
HarryPotter
őstag
További javulás: [link]
Rover mester, kérnék tisztelettel egy update-et,előre is.
-
subaruwrc
félisten
-
smiti
veterán
Kicsit finomodott az eredmény az új driver miatt:
E8500 9.5*333---->3164MHz
Ramok OCZ XTC 1066 SLI KIT 1000MHz-en
VGA Zotac 9800GT AMP!
Driver: 182.05 -
subaruwrc
félisten
4850 3D05 alap. toplistre jelentkeznék
-
tzsolesz
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz
Rover623 #13527 üzenetére
fogalmazz világosan
egyelőre az én eredményem nem került fel
egyébként látom már én is...hogy magasabb az SM2.0 pontszám..aminek tényleg nem lehet érteni a miértjétesetleg csinálhatok egy tényleg GTX280 alapórajeles eredményt ..a ram és a proci stimmel.. lap meg nem hoz annyi különbséget...
-
ferbazs
tag
válasz
Oliverda #13493 üzenetére
Csak a te kedvedért azt hiszem a forma-1 ben sem probléma ha valaki a v8-ból többet hoz ki, mint a másik.
-
törölt tag
16564
Alapórajel. -
Alister71
nagyúr
Igaz!
képfeltöltés-re ajánlom mindenkinek, jó és gyors.
-
Alister71
nagyúr
Nos ha esetleg valakit érdekel, minimális tuning, a Win 7 és az XP, 06 közti eltérése:
Win 7
Win XPA kártya alapórajeleit senki ne vegye figyelembe mert bios moddolt, de a tuning ua. órajeleken készült, mind a vga, mind a cpu, mind a mem részéről.
Nem is olyan xar a win7? (mindkép op, gagyi nézetbe, semmi csicsa.)Lara: azért vistán többet bukik!
-
-
Pubszon
veterán
válasz
GuB3Ra #13508 üzenetére
Hát ez oly kevés, hogy az alap 4000+X2-vel és a húzott 8600GE-vel is többet csináltam.
Ott vmi nagyon nincs rendben. -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm mekért, h telepítsem újra a gépét, mert nagyon lassúnak érzi, és neki feltétlen vista 64 bit kellet...no mind1, nem is ez a lényeg, hanem, hogy megkért, hogy csekkoljam rendben van-e a proci mert ő nagyon lassúnak érzi, tény hogy most újratelepítésnél begyorsult, de azért belinkelem a 3d mark eredményét, ti szám-mágusok legyetek már olyan kedvesek, hogy így első körben ránézésre megosszátok velem, hogy stimmelősnek látszik-e a dolog?
Üdv.:
Misi -
Laraxior
titán
ehh..most tehetem be mégegyszer a Q9550et..tököm se kínlódik..
én bebizonyítottam két ~ egyforma eredménnyel... a többi nem érdekel
de azért köszönöm. Regelek..de nem kínlódok mégegyszer a Q9550el..max. ha valaki megelőz
BR4D: nem hiszem hogy lesz Vantage... max ha behal a mostani rendszer..de azt kétlem. nincsen winyom
meg ott csak az első 3ban lennék benne..azért nem kínlódok
i7 simán agyonver...
-
törölt tag
-
V.L.
aktív tag
válasz
Laraxior #13491 üzenetére
Szeretnék neked egy kicsit segíteni, de szerintem ez sokaknak segítség lesz.
1. Regisztrálj az ORB-n (érdemes azzal az email-al regezni amivel a P.H.-ra a "félreértések végett, ugyanis az orb linken látszik az is)
2. Futtasd a 3Dmark-ot. ( Én free 3Dmak06-ost használok mert azt nem lehet manipulálni
, tehát nincs regisztrálva )
3. Ha lefutott, akkor "View you results online"
4. Utána "I Agree"
5. Kapcsolódik az ORB-hez és már fenn is van az eredményed.
Szerintem ezt be kellene vezetni, hogy ORB linket (nem screent) tegye be az eredményéhez hitelesítés végett, mert ott minden látszik. És amit feltöltöttél eredmény az ott is marad, utólag is vissza tudod nézni.
#13499 Laraxior Nekem is ilyenek vannak
[ Módosította: philoxenia ]
-
Laraxior
titán
válasz
#97544192 #13500 üzenetére
1111 lenne a következő lépcső..mondjuk turbon
elég szép lenne...
de Rover elkönyveli az eredményt..remélhetőleg a jobbat! Mert ugye 64 ponton ne vacakoljunk már. De már kiszedtem a Q9550et... az E8400 van benne ismét..befejeztem a 3dmarkolásta csúcson kell abbahagyni
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest