Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
tom_tol #17501 üzenetére
zé-nek tök igaza van mert ha valaki elvállalta ezt a listát akkor csinálja is vagy ha nincs rá ideje akkor keressen maga helyett mást
"zé-nek" tökre nincsen igaza, és neked se...
Nehogy már számonkérjetek valakin egy "ingyenes" szolgáltatást...egy "társadalmi munkát"...
Akkor se járhatna a szátok, ha én annak idején úgy hagyom abba, hogy letörlöm a 'csába az egészet a szerverről...vágod?
Ha nem tetszik, ott az ORB, vagy csináljatok másikat...jobbat, gyakrabban frissítettet...aztán majd meglátjuk hogy sikerül...P.S.:
Természetesen nem jó ez az állapot, az én szívem vérzik csak igazán, de tenni túl sokat nem tudok az ügy érdekében...ha te igen, akkor rajta! De ha csak hőbörögni tudtok, akkor azt inkább ne...plz... -
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
válasz
Rover623 #17387 üzenetére
Rendben...tudom, hogy én csesztem el, hiszen sok eredményt még én rögzítettem be így...
De fenntartom: nem korrektek azok az "alapórajeles" LGA1366 eredmények, amelyek 50%-os QPI tuning mellett születtek...P.S.:
Ha a helyzet nem változik, kérem a lista szerkesztőit, hogy a nevemre való hivatkozásokat távolítsák el az oldalról... -
Rover623
félisten
Annak idején, márciusban, amikor még én voltam az illetékes, egyszer már szóba kerültek az i5/i7 procik...
Azt hiszem, át kellene tekinteni ismét, mit is értünk "alapórajeles" tesztek alatt, különös tekintettel ezekre a processzorokra!Arról már volt szó többször: Turbo mode OFF!!!
Ezt úgy látom be is tartja a többség...
Viszont: szerintem a QPI Link és az Uncore értékét sem illendő babrálni...
Találtam néhány i7-es "alapórajeles" eredményt komoly QPI Link tuninggal...ilyenkor elgondolkozom...az Uncore azért változatlan maradt...?Ezennel feldobom a labdát a közösségnek: mi légyen?
Bármit is dönt a társaság, a megegyezés eredménye kerüljön bele a 12 pontba! -
Rover623
félisten
Na mi az ábra, fiatalok...?
Várom a jelentkezőket...
Lassan akkora a lemaradás, hogy bele fog gebedni aki szintre akarja hozni... -
Rover623
félisten
Adjon az Isten szép napot mindenkinek...
Másodszor, s most már végleg feladom a listát...egyszerűen nincs időm rá...
Átszerveztem az életem (besegítettek néhányan, persze...), hétköznap csak munkaidőben tudnám csinálni, amire nem visz rá a lélek...hétvégén még talán lenne idő, de úgy látszik, már kedvem nincs hozzá...
Tehát: akinek kell, vegye-vigye...a múltbéli események/tapasztalatok alapján ez lehet hogy a lista lezüllését és végeredményben a megszűnését jelenti, de sajna már ez sem érdekel...
A "tervezővel" még egyeztetnem kell, de valószínűleg ő is ki fog szállni!
Mivel az FTP hozzáférést én kaptam, nem adhatom tovább, vagyis annak aki esetleg továbbviszi a listát, új helyre is kell költöztetnie!!!Várom a jelentkezőket!
-
Rover623
félisten
válasz
pszichiater #15278 üzenetére
Ha semmi turpisság nincs benne, akkor faja...
De nekem egy kicsit túl erősnek tűnik...
Még pihentetem... -
Rover623
félisten
válasz
Darth_Revan #14784 üzenetére
Talán azért, mert majdnem minden hozzászólásodból hiányzik a lényeg: a kép!
[link] -
Rover623
félisten
válasz
sexmurderart #14746 üzenetére
Ennyi ésszel...meg egy vödör mésszel...
[link] -
Rover623
félisten
válasz
Syska29 #14679 üzenetére
Remélem vannak itt szakértők akik felvilágosítanak majd.
Elkeserítelek...nincsenek...
Viszont neked nem szakértőre van szükséged, hanem egy olyan hülye kereskedőre, akinek van mindkét fajta VGA-val szerelt azonos processzorú laptopja, és hajlandó is neked letesztelni...ingyen...A válasz levélben azt írták hogy nem számít hogy ddr2 vagy ddr3 mert ugyan olyan sebességen mennek. Igazábol az számít hogy hány bites 128 vagy 256 de én kételkedek ebben.
Pedig ők járnak közelebb az igazsághoz...Egyébként: rossz topikban jársz...itt olvasgass: [link]
-
Rover623
félisten
válasz
Cootermain #14676 üzenetére
Az SLI eredményeidet a 7800/7900 SLI listákban keresd!
-
Rover623
félisten
válasz
ferbazs #14412 üzenetére
Akkor úgy látszik, ennek most jött el az ideje...
Intel i7 tulajok figyelmébe: ameddig másképpen nem döntök/döntünk, az alapórajeles teszteket csak akkor fogadom el, ha a Turbo mód nincs aktiválva! Tehát a CPU órajelének továbbra is szigorúan a névlegesnek kell lennie!
Az NB frekiemelés mehet...mint látom, vannak akik élnek vele...
-
Rover623
félisten
válasz
belsodavid #14374 üzenetére
Most komolyan...
Minek kell zöldségeket beszélni?
A VGA-d nem olyan mint az övé...ráadásul gőzöd sincs az egyes alkatrészek teljesítményre gyakorolt hatásáról...akkor hogyan tudnád megsaccolni az őnála várható eredményt...?
Ráadásul felesleges találgatni...elég szép adag gyűlt már össze az eredményekből...meg lehet nézni, aztán abból tényleg lehet rendesen saccolni.
Ki lehet indulni pl. ebből: [link]10300...simán...ja...
6400-as proci, emelt órajelű 9600GT, hozzáértő user: [link]
-
Rover623
félisten
Hátha érdekel valakit, mielőtt beruházna: [link]
-
Rover623
félisten
válasz
Badman 4ever #14217 üzenetére
Ha kicsit olvasgattál volna a "kedvenc" topicodban, ilyeneket találtál volna: [link]
-
Rover623
félisten
1. ez nem új eredmény, másfél hónappal ezelőtt is bedobtad: [link]
2. be is került a listába, szinte azonnal
3. azóta viszont kiszedtem onnan
4. utolsó érvényes eredményednek ezt fogadom el: [link]...bár már itt is érdekes, hogy a közölt pontszám nem egyezik a képen levővel.Kiindulás (2008-10-15): 14281 pont
CPU: 3510Mhz, RAM: 1170MHz, GPU: 688MHz (valójában 689), VGA RAM: 2100MHz, Driver: 8.10
SM2: 5326, SM3: 6204, CPU: 5432
ORB kép is van róla, fogadjuk el hitelesnek...Javítás (2008-12-23): 15078 pont
CPU: ua., RAM: -175MHz, GPU: ua., VGA RAM: +230MHz, Driver: 8.12
SM2: 5326, SM3: 6989, CPU: 5403
Fura, hogy csak az SM3 pontszám növekszik, méghozzá majdnem 13%-al! De fogadjuk el, hogy az új driver hatása!Javítás (2008-12-23): 15140 pont
CPU: +90MHz., RAM: +25MHz, GPU: ua., VGA RAM: ua., Driver: ua.
SM2: 5323, SM3: 7002, CPU: 5516
Előzőhöz képest hihető: enyhe CPU/RAM tuning miatt magasabb CPU score, azonos VGA beállítások mellett alig mérhető változások a GPU pontokban.Javítás (2008-01-09): 15549 pont
CPU: ua., RAM: ua., GPU: ua., VGA RAM: ua., Driver: ua.
SM2: 5718, SM3: 7006, CPU: 5520
Nos, itt borul a bili...ha semmi nem változott, honnan jött ez a 400 pontnyi SM2 növekedés!?Hozzászólás?
-
Rover623
félisten
válasz
popey37 #13965 üzenetére
Talán ha most is ügyeskednél kicsit, több is lehetne...
-
Rover623
félisten
Megint legyűrtem néhány kategóriát...
Újfent lebukott néhány egy(agy)sejtű...volt aki több kategóriában is bepróbálkozott...
Dolgozom tovább... -
Rover623
félisten
válasz
#31757056 #13913 üzenetére
Rover készséggel feltette a mostani eredményem is!
Mert még nem figyeltem fel rád...no de majd ezután...Aztán ki tudja hogy a mostani eredményem pl nem csalással a 3-dik?
Mivel a második helyen ugyanilyen karival de alacsonyabb órajelű procival nyomul egy kolléga, ha csaltál is, nem sikerült túl jól...vigaszul megérdemled a harmadik helyet... -
Rover623
félisten
válasz
subaruwrc #13906 üzenetére
Ember!
Nincs neked egy kis üldözési mániád...?
Gondolom a 4870-es karik alapórajeles listájáról van szó...
Nem tudom, észrevetted-e, hogy neked ott egy 4850-es eredményed van...igazából semmi keresnivalója nincsen ott, de én szoktam kedveskedni a "kategóriagyőzteseknek" azzal, hogy a felettük levő kategória pontjai közé beszúrom az eredményüket, ezzel is piszkálva a "nagyokat", lám mit tud a kisöccs, lám az olcsóbb változat sem vall szégyent...
Az ilyen, kategórián kívüli eredményeket szürke sorral emeljük ki a kezdetek óta.
Ha pedig a vicces kitételt nem érted, "képezd magad, olvass többet"...sajnálom.
Persze ha zavar a dolog, csak egy szavadba kerül és kitörlöm az eredményedet onnan. -
Rover623
félisten
válasz
SzlobiG #13898 üzenetére
1. Ezt nem tudtam mondjuk progi formájába csak mekk csinálta meg ahogy elnézem.
Szerintem is...ki is röhögtem már akkor is amikor prezentálta.
Az "alap" XLS tákolmányom pár nappal a 3DMark06 megjelenésétől kezdve publikus volt...később egészült ki a 6600-as karik alacsonyabb felbontású eredményeinek "felbruttósításával"...
2. Ezzel a módszerrel részben azt is meglehet állapítani, hogy egy több magos procival megközelíthetőleg mennyi pontot kapna a cpu score miatt...
Egy ilyen kigyűjtéssel pedig egy idő után ki lehet tapasztalni a már említett összefüggéseket... -
Rover623
félisten
válasz
SzlobiG #13896 üzenetére
1. itt a PH!-n valszeg én csináltam először programot a pontok ellenőrzésére...bár a "program" igen nagyképű kifejezés egy excel képletre...de akár azt is mondhatnám egy fél megás progira hogy ágyúval verébre...
2. ezzel a módszerrel max. azt lehet ellenőrizni, hogy nem írta-e át a delikvens vmelyik részeredményt és/vagy a végeredményt. Ha ez neked nem világos, akkor vagy teszed most a naívat (igen gyengén) mert vaj van a füled mögött, vagy tényleg nem látod az összefüggéseket az eredmények és a különböző részegységek órajelei között...akkor pedig elég érthetetlen, miként éred/érted el ezeket a szép eredményeket... -
Rover623
félisten
válasz
TomBoy1986 #13849 üzenetére
Bakker...fáradt voltam, és nem vittem fel a táblázatba az eredményeiket...
Egyértelmű a belepiszkálás a 17509-es pontszám esetében...Erre utaltam korábban, de úgy látszik nem értettek belőle: [link]
Fontolgatom, hogy az összes eredményüket kidobom a kukába... -
Rover623
félisten
válasz
Oliverda #13796 üzenetére
Bocsika...
Biztos én vagyok az öreg és szenilis...de hol vannak ezek az eredmények?
Hol "2. hely" és "4. hely"...Egyébként mindkettő belefér a jelenlegi "szórásba"...ha van is vmi suskus, még nem jöttem rá hogy miként lehetne kimutatni az eredményekből és az órajelekből...az a baj, hogy NVIDIA-ban sokkal jobban otthon vagyok...ATI-k esetén csak a durva dolgokat tudom kiszúrni jelenleg...
-
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
válasz
SzlobiG #13664 üzenetére
Majd ha lesz kedvem megnézem mennyi pontot számít ha kilövöm.
Nézd meg...de az eredményt tartsd meg magadnak, nem kell kedvet csinálni az amatőröknek...
Próbálkoznak azok enélkül is...Ehhez kapcsolódik:
Néhány listában gyomláltam (HD 4850, 4870, 4800 CF, 8800GTS), némelyikben még csak vizsgálódom (GT200, 8800GT).
Az egyértelműen buherált eredményeket kidobtam, egy nagy rakás másikat pedig megjelöltem...az "elkövetővel" egyetemben.
Ha valakinek eltűnt az eredménye, vagy csak érdekli hogy nyomon vagyok-e már, itt nézhet utána: [link]
Amelyik sor át lett húzva pirossal, az ki is lett törölve.
Aki a neve mellett pirossal jelölt kockát vagy kockákat talál, az vagy nagyon profi, vagy vmilyen módon tisztességtelen előnyt próbál szerezni magának
.
Ezeknek a fórumozóknak az eredményeit fokozott figyelemmel kezeljük...Ahogy időm engedi, a többi népszerű kategória is át lesz fésülve...
-
Rover623
félisten
válasz
Quiksilver #13462 üzenetére
Legközelebb ne takard el a VGA órajeleit...
Ha jól számolom, a RAM 1700MHz-en szaladt. -
Rover623
félisten
Nem bírtam tovább cérnával...visszatértem...
Reszkessetek tunerek...A fegyelem nem hogy lazulni, de szigorodni fog...
Lehet hogy ezentúl lassabban fognak bekerülni az eredmények, de alaposabb ellenőrzéseken fognak keresztülmenni...főleg a komolyabbak...Továbbra sem fogadunk el eredményt priviben, emilben...viszont visszatérek a régi gyakorlathoz: ha a PH!-n valamelyik topicban érdekes eredményt látok/találok, akkor felteszem...
Továbbra sem kerülhet fel olyan eredmény, ahol nem látszik a CPU órajele, a VGA órajelei és a 3DMark azon része, ahol a felbontás látható.
Továbbra is csak akkor "alapórajeles" egy eredmény, ha a CPU és a VGA is alapbeállításokkal üzemel. A rendszermemória órajele lefelé eltérhet a névlegestől...mert pl. az adott alaplap és proci esetében nem állítható be pontosan...tipikusan ilyenek az 1000, 1120 és 1200 MHz-es memcsik...vagy mert vmilyen más okból nem műxik a rendszer, csak alacsonyabb órajelen, pl. az 1066-os DDR2 memó és az adott lap csak 800-on hajlandó menni...vagy mert a kedves user az alacsonyabb késleltetések híve.
Felfelé való eltérésnél viszont nincs kegyelem...az már tuning!Nem kerül be olyan eredmény sem, ahol nem derül ki a VGA gyártója...legalább a hsz.-ből vagy az adatlapból. Nem vagyok hajlandó kinyomozni, milyen gyártmányt vásárolt a kedves felhasználó...
Amúgy: a toplista nyitóoldalán a fentiek nagyjából ugyanígy le vannak írva...vagy le lesznek...
A lényeg: be is kell tartanotok a játékszabályokat, csak így kerülhettek fel a listára.P.S.:
Én vagyok a listák "ura"...(és BioNiCMaN az én földi helytartóm)
Én találtam ki, én csinálom, én hozom a szabályokat...ellenvetés nincs, akinek nem tetszik, csinálhat/mondhat bármit, nem fog meghatni...
Viszont: én csinálom, de nem magamnak hanem nektek, fórumozóknak...
Ha nem értetek egyet a szabályokkal, a nyilvántartott adatokkal, az oldal kialakításával, akkor ne rejtsétek véka alá a véleményeteket...elő a farbával, vitassuk meg!
Persze nem itt, hanem itt: [link]
Ide az eredményeket várjuk...többet, nagyobbat, világraszólót...NYOMJÁTOK!!!! -
Rover623
félisten
válasz
lizakattila #10354 üzenetére
de mint írtam nem igazán tudtam, mit hogyan kell beállítani,
Semmit sem kell állítgatni...nekem meg valamiért alapból 1024X768-on volt.
Alapból 1280x1024-ben van...akkor van 1024x768-ban, ha csak ekkora felbontást tud a monitorod...vagy ha buzeráltad. -
Rover623
félisten
válasz
lizakattila #10347 üzenetére
Kérhetnék ERRŐL egy véleményt...
Szerintem 1024x768-ban csináltad...
Így értékelhetetlen... -
Rover623
félisten
válasz
ész ventura #10295 üzenetére
A CPU score azért függ a busztól (PCI-e 16x módban van?), a RAM-tól és a VGA RAM buszától és sebességétől.
A te CPU eredményed komoly gyengeséget mutat...az eddig fellelt E2140 alaperedmények szerint 1400 körül kellene lennie...inkább picivel felette.
Mindkét mag működik? -
Rover623
félisten
válasz
ész ventura #10293 üzenetére
Alaplapot nem cseréltél...
Amúgy ez a proci nagyon kevés a 9800GT-hez...
Chipset driver? Forceware remélem nem a régi...minimum 177-es sorozat legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest