Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Gaming notebook topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hát ettől fügetlenül a kari sem remekel, rjata hagyhatták volna a 280 áramköreit,s csak a gpu-t cserélték volna akkor biztos jobb lenne 1 fokkal. Közben Jones jóvoltából sikerült némi + kicsikarni belőlle. de ez is kevés még , keresek egy szakit mert hülye vagyok hozzá s megpróbálunk tenni vmit fesz ügyben , utána kap valami vizesblokkot. S remélem akkor már jobban fog menni. ha nem akkor ebben enyi lessz.

-
04ahgy
nagyúr
-
NFree
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Szép alap eredmény
ezt talán még egy másik procival tudom is majd űberelni.
Ne nagyon vedd már el a kedvünk földi halandóknak a trémárkolástól, ide elég lessz majd csak egy hideglevegős teszt is a nitrós meg mehet a hwbot ra

Kiváncsian várjuk mi lessz a vége . ne nagyon hajtsd meg a procit maradjon még másra is. -
B4l!nt
aktív tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Ez csak egy gyors eredmény, nem a vége semminek. Meleg van a szobában és nagyon melegedős proci de cserében nagyon jól megy a 2600k-m hoz képest. 5,5ön simán bootol és kisebb tesztek le is futottak. Valamikor kipakolom a hidegre és akkor lesznek az igazi tesztek. A 2600k-m nem volt hajlandó 5300MHz fölött menni sehogy.
-
szabolcs1975
aktív tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Egyszer : azért láttam már itt hasonló konfigot, igaz gtx460-al, 20 000 alá nem is ment.
Kétszer: ugyanez az AMD, ugyanezzel az op-rendszerrel, viszont Radeon HD4890-el több mint 14 000 pontot csinált, tehát kettő(sőt pár pont híján 15 000 pont).
Milyen órajelekre gondolsz ? Alapórejelen ment minden. 3.2 GHz hiszem a Phenom-nál, de azért ne mondjuk már hogy ez kevés.
A kérdés inkább az, hogy a Windows7 és a WindowsXP-s eredmények között mennyi a difi.
-
-
-
-
Heffi
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Próbálom úgy készíteni a teszteket, ahogy megfeleljen a kritériumoknak. Ha valamit rosszul csinálok, légyszi konkretizáld a hibát.
Az alap és a tuningolt eredményt fel kívánom tölteni a listára, és ugyebár ott meg kell adni a hozzászólás számát, azt meg nem tudhatom, hogy mennyire kutyulná meg a listát a több eredmény azonos számon történő publikálása, ezért készítettem külön hozzászólást.
A "fullos" teszteket Lord Vader-nek szántam, mert a GTS8800-s kapcsán egy hete még kért tőlem ilyen jellegű értéket, és gondolom szívesen fogadja a 450-s eredményeit is (meg talán mást is érdekelhet).
De Mea culpa, és nyugodtan moderáltasd ki, ha ennyire zavar, majd a jövőben próbálom összeszedni a dolgaimat egy hozzászólásban

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezt talán még egy másik procival tudom is majd űberelni.

. Ki is próbálom a jelenlegi rendszerrel mit tud szobahőn

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)