Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Nem bírtam tovább cérnával...visszatértem...
Reszkessetek tunerek...A fegyelem nem hogy lazulni, de szigorodni fog...
Lehet hogy ezentúl lassabban fognak bekerülni az eredmények, de alaposabb ellenőrzéseken fognak keresztülmenni...főleg a komolyabbak...Továbbra sem fogadunk el eredményt priviben, emilben...viszont visszatérek a régi gyakorlathoz: ha a PH!-n valamelyik topicban érdekes eredményt látok/találok, akkor felteszem...
Továbbra sem kerülhet fel olyan eredmény, ahol nem látszik a CPU órajele, a VGA órajelei és a 3DMark azon része, ahol a felbontás látható.
Továbbra is csak akkor "alapórajeles" egy eredmény, ha a CPU és a VGA is alapbeállításokkal üzemel. A rendszermemória órajele lefelé eltérhet a névlegestől...mert pl. az adott alaplap és proci esetében nem állítható be pontosan...tipikusan ilyenek az 1000, 1120 és 1200 MHz-es memcsik...vagy mert vmilyen más okból nem műxik a rendszer, csak alacsonyabb órajelen, pl. az 1066-os DDR2 memó és az adott lap csak 800-on hajlandó menni...vagy mert a kedves user az alacsonyabb késleltetések híve.
Felfelé való eltérésnél viszont nincs kegyelem...az már tuning!Nem kerül be olyan eredmény sem, ahol nem derül ki a VGA gyártója...legalább a hsz.-ből vagy az adatlapból. Nem vagyok hajlandó kinyomozni, milyen gyártmányt vásárolt a kedves felhasználó...
Amúgy: a toplista nyitóoldalán a fentiek nagyjából ugyanígy le vannak írva...vagy le lesznek...
A lényeg: be is kell tartanotok a játékszabályokat, csak így kerülhettek fel a listára.P.S.:
Én vagyok a listák "ura"...(és BioNiCMaN az én földi helytartóm)
Én találtam ki, én csinálom, én hozom a szabályokat...ellenvetés nincs, akinek nem tetszik, csinálhat/mondhat bármit, nem fog meghatni...
Viszont: én csinálom, de nem magamnak hanem nektek, fórumozóknak...
Ha nem értetek egyet a szabályokkal, a nyilvántartott adatokkal, az oldal kialakításával, akkor ne rejtsétek véka alá a véleményeteket...elő a farbával, vitassuk meg!
Persze nem itt, hanem itt: [link]
Ide az eredményeket várjuk...többet, nagyobbat, világraszólót...NYOMJÁTOK!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING
- Hibátlan - COLORFUL Geforce GTX 1650 Super 4GB GDDR6 128bit videókártya
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest