Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rover623

félisten

Nem bírtam tovább cérnával...visszatértem...;]
    Reszkessetek tunerek...:DDD

A fegyelem nem hogy lazulni, de szigorodni fog...:C
    Lehet hogy ezentúl lassabban fognak bekerülni az eredmények, de alaposabb ellenőrzéseken fognak keresztülmenni...főleg a komolyabbak...:(((

Továbbra sem fogadunk el eredményt priviben, emilben...viszont visszatérek a régi gyakorlathoz: ha a PH!-n valamelyik topicban érdekes eredményt látok/találok, akkor felteszem...

Továbbra sem kerülhet fel olyan eredmény, ahol nem látszik a CPU órajele, a VGA órajelei és a 3DMark azon része, ahol a felbontás látható.

Továbbra is csak akkor "alapórajeles" egy eredmény, ha a CPU és a VGA is alapbeállításokkal üzemel. A rendszermemória órajele lefelé eltérhet a névlegestől...mert pl. az adott alaplap és proci esetében nem állítható be pontosan...tipikusan ilyenek az 1000, 1120 és 1200 MHz-es memcsik...vagy mert vmilyen más okból nem műxik a rendszer, csak alacsonyabb órajelen, pl. az 1066-os DDR2 memó és az adott lap csak 800-on hajlandó menni...vagy mert a kedves user az alacsonyabb késleltetések híve.;)
    Felfelé való eltérésnél viszont nincs kegyelem...az már tuning!

Nem kerül be olyan eredmény sem, ahol nem derül ki a VGA gyártója...legalább a hsz.-ből vagy az adatlapból. Nem vagyok hajlandó kinyomozni, milyen gyártmányt vásárolt a kedves felhasználó...

Amúgy: a toplista nyitóoldalán a fentiek nagyjából ugyanígy le vannak írva...vagy le lesznek...
    A lényeg: be is kell tartanotok a játékszabályokat, csak így kerülhettek fel a listára.

P.S.:
    Én vagyok a listák "ura"...(és BioNiCMaN az én földi helytartóm:DD)
    Én találtam ki, én csinálom, én hozom a szabályokat...ellenvetés nincs, akinek nem tetszik, csinálhat/mondhat bármit, nem fog meghatni...:DDD
    Viszont: én csinálom, de nem magamnak hanem nektek, fórumozóknak...:R
    Ha nem értetek egyet a szabályokkal, a nyilvántartott adatokkal, az oldal kialakításával, akkor ne rejtsétek véka alá a véleményeteket...elő a farbával, vitassuk meg!
    Persze nem itt, hanem itt: [link]
    Ide az eredményeket várjuk...többet, nagyobbat, világraszólót...NYOMJÁTOK!!!!

Új hozzászólás Aktív témák