Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_Orbi_
aktív tag
válasz
subaruwrc #11290 üzenetére
Érdekesnek találom az elsikkadt privi gondolatát, nehezen tudom elképzelni...
A tudását meg nem kérdőjeleztem meg, vicc-nek szántam, de látom nemigen sikerült
Köszi a tippet, eddig ez volt a leg szakmaibb tipp amit kaptam. Aztán majd kiderítem, hogy mi az az ES.és itt pont.
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
_Orbi_ #11289 üzenetére
lehet hogy elsikkadt a privi előfordul. emiatt nem kell elkezdeni lebunkózni meg kérdőre vonni a tudását...
azzal meg hogy ennyit tud a procid nem tudsz mit csinálni. fsb-wallos.cseréld le. a linken ES proci van ami ezekszerint jobban megy mint egy dobozos darab. ezzel sincs mit kezdeni.. -
_Orbi_
aktív tag
Az oké, nade 1 hónap alatt nincs ideje annyit mondani, hogy: Húzz a gec#&$ vagy felejts el. Csak ennyit, nem többet és békén hagynám. De az elég gerinctelen dolog, amikor még csak erre sem hajlandó. Mind1, nem érdekel.
Hidd el én már mindent próbáltam, nemszeretek senkit sem a hülyeségeimmel zavarni, de már totál el voltam/vagyok keseredve és megpróbáltam. 2 hét folyamatos küzdelem alatt sem tudtam 435 fölé tapasztalni magam sajna. De már nem is érdekel. Ennyi kész.
E7300szerk: ilyenkor sírom vissza az E4400-am 95%-os tuningját... 800 helyett majd' 1600-as FSB
-
-
_Orbi_
aktív tag
Te voltál az utolsó reménységem... én már olyan sok helyen néztem beállításokat és kérdeztem nagy tuningos embereket (köztük a szép magyar nevű OC hángöri tím tagját Overlockert is, persze ő b@szott visszaírni)
De nem megy.....
Én megeszem holnap vacsorára ezt az alaplapot. Ez egy hatalmas rakás sz@r. 435 és kész vége nem megy tovább, pedig a legfrissebb bios van fent.ettől függetlenül ha Zalaegerszegen jársz, akkor vendégem vagy egy gofrira, úgyis közel laksz...
köszi szépen a tippeket azért...
-
TomBoy1986
veterán
Sikerült jobban meghúzni a gépezetet, úgyhogy ezáltal előrébb is léptem 1-2 helyet, majd kérlek frissítsd Rover623, köszönöm szépen!
Azért nem semmik ezek a mai integrált grafikus kártyák
Erősebb mint egy X1600Pro -
Tody56
aktív tag
Intel i7 920
Kingmax 1333 2gb x3
vízhűtés T56@
4ghz HT kikapcsolva
6gb ram 1333&1600 8-8-8-204850 Crossifre 700/2200
Wista 64x
-
TomBoy1986
veterán
Ezt majd légy szíves tedd fel Rover623, köszönöm!
-
Mordecay
csendes tag
Nem rég vettem én is új gépet és ha már van akkor csináltam egy tesztet...
C2D E8400
HD4850 GS
alaponhttp://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/12391.jpg
-
Zsubi
őstag
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék kérdezni hogy ez milyen eredmény egy E6400+96GT párostól, mert idáig csak Vantage-t használtam: 11551
-
tome.jr
addikt
válasz
HarryPotter #11266 üzenetére
T thx
-
tome.jr
addikt
Sziasztok!
Hol tudok 3D 06 programot szerezni? Nem az ingyenesre gondolok.
-
The Don
csendes tag
holnap délután sz@rrá rángatott proci és ramok után is felteszem az eredményt...
-
The Don
csendes tag
Na hello ismét,lecserétem a videokarim,leneleg egy Gigabyte 9800 GT OC 512mb/256bit full réz zalman hütös kis szutykot hajtok!
a lényeg:[link]
-
fradi81
veterán
3Dmark nem fut, nem találja az openal32.dll-t, pedig fel van telepítve, 5let?
-
ADAM1337
nagyúr
tolok egy gyors tesztet 8.12 betával hátha tartogat valami meglepit.
Meg lehet nézek vmi magasabb órajelet.
Egy 19k meglehetne már -
subaruwrc
félisten
válasz
_Orbi_ #11237 üzenetére
gpu caps viewer. ez valami gpu stabilitást teszt féleség. gpu fesz hűtés függő de 1.2-1.25v-t elbír simán. efölött hűtés és bátorság kérdése na meg az sem mindegy hogy javít e valamit a tuningon.
gpu caps 1.6.2 -
_Orbi_
aktív tag
válasz
Brumi˘ #11236 üzenetére
Nem feltétlenül off, mert a 3DMark a tuningról is szól, ti/mi meg nagyüzemben csináljátok/csináljuk
Olyan létezik, hogy GPU stabilitás teszt? (nem arra gondolok, hogy kibírja a markot vagy sem, hanem mint pl a prociknál az everestbe ami van...
Mennyi feszt lehet adni a GPU-nak max amit szeret még?szerk: javítás
-
subaruwrc
félisten
válasz
HarryPotter #11225 üzenetére
a usage rendben van csak legfelül a gpu órajel esik le 750mhz-re a 795-ről és ott is marad hiába jön grafikus teszt. miután beállítottam bootnál a 795mhz-es profilt ott indult a teszt majd a cpu résznél leesett 500-ra és megint 750-re állt vissza nem 795-re
-
HarryPotter
őstag
válasz
subaruwrc #11215 üzenetére
Valamit akkor én nem értek (ez persze előfordulhat): a GPU usage chartban valóban a 2. teszt után leesik a usage, de ott jön a 2 CPU teszt, tehát érthető. Aztán a vízisárkányos és az artcic scene-nél megint felmegy a GPU usage. Ez így rendben levőnek tűnik, vagy rosszul látom...?
-
Brumi˘
addikt
A 4850 lecserélődött egy msi 8800 ultra oc-re, mert akkor még úgy volt hogy vizezve lesz és erre olcsóbb lett volna. De közbe jött 1-2 váratlan kiadás, úgyh maradt az ultra a gyári hűtőjével (ami teljes csendben végzi a dolgát). A többi tapasztalatom a két kártyával kapcsolatban leírtam az ultra topicjába.
-
_Orbi_
aktív tag
válasz
Hát ez valahol vicces is.
Mondjuk én a Catalyst-ba az Override-ot használom, tökéletesen működik.
Mjad ha hazaérek akkor monitorozok neked 1et, nekem nem ilyen szép egyenes a vonal, hanem teszt alatt a beállított értékeken megy, amikor tölti a tesztet, akkor visszaveszi magát 2D üzemmódra.Wazz én azthittem E8400-asod van, de látom Quad húzva. Így már értem a hatalmas pontszámot. Szépen megdobta a prockó.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Az órajel visszavételt úgy tudod kiküszöbölni, hogy beállítod az adott órajelet bootra is. Riva tuner-be és att-be is segített anno. Am hétvégén kivágom a gépet a teraszra. Szerintem a proc még egy 50-100mhz-et mehet felfele, a vga meg passzolom, feljebb nem nagyon néztem.
-
syberia
veterán
3dmark 2006 sajnos nem tölt be nekem, bejön a főablak hogy szkenneli a hartdvereket de nem lép tovább
mi baja lehet a géppel?
-
subaruwrc
félisten
válasz
_Orbi_ #11196 üzenetére
na megmutatom miről is beszélek
2. teszt után lecsökken alap órajelre a gpu freki.
800mhz-en ment az első két teszt elmondom... ezek meg nem. amúgy 16200 pont volt. Brumi
elkaplak -
Brumi˘
addikt
Próbálkoztam egy kicsit így kora reggel, hogy elérjem a 17K-t, de nem sok sikerrel. Azért egy kicsit javítottam az eredményemen: 16663
-
_Orbi_
aktív tag
válasz
Wukiwo #11205 üzenetére
Nem is nVidiákhoz akarom mérni a kártyámat, mert nem lehet/szabad.
Én a többi 4850-eshez mérem a VGA-t, eddig kevés sikerrel.Viszont lett egy eredményem, kérném szépen a régi eredményemet felfrissíteni erre:
14 038 pont
részletek:
VGA gyártó: Asus
Típus: HD4850
Memória: Kingston Hyperx 2x1 GB 1066MHz @ 1076MHz 5-5-5-15
VGA hűtés: Gyári Glacitor.
alapórajeles eredmény: 11202 (nincs róla képem)
Driver: 8.11
GPU/mem: 720/1140 MHz
Proc/mem: 4300/1076 MHz
Cache: 3Mb
Proci: E7300Köszi
-
-
dugomc
tag
Sziasztok. Lefutattam én is de kevésnek találom. Vagy reális lenne?
9556 pont
SM2.0 : 4142
HDR/SM3.0 : 4811
CPU : 2091
a gépem az aláírásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest