Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
pszichiater #17522 üzenetére
Geza60 "csinálja" most elméletben a listát.
-
-
Brumi˘
addikt
válasz
Zé_Mester #17506 üzenetére
Még mindig csak a szád jár... Megkerested azt aki most frissíti? Küldtél neki legalább egy privit amit nem ilyen stílusba kezdesz? Vagy netán felajánlottad neki a segítséged? Mert ha nem akkor szerintem jó lenne már tényleg takarékra tenni magad és nem másokat inzultálni a tehetetlenséged miatt...
-
Brumi˘
addikt
Minden lista felkerült és elérhető egyenlőre a vantagetoplista.extra.hu címen.
-
Brumi˘
addikt
A lista állapotát és alakulását ebben a topikban követhetitek nyomon, észrevételeket is oda várom.
-
Brumi˘
addikt
válasz
pszichiater #16523 üzenetére
A meglévő eredmények is át lesznek téve az új oldalra. Ha minden jól megy szerdán lesz időm megcsinálni az egészet. És amint elérhető a tárhelyünk és a domainünk indul is az oldal.
-
Brumi˘
addikt
Közérdekű:
Az oldal .hu-s domaint fog kapni hála TTomax kollégának. Mit szólnátok ha az új oldal címe www.phtoplista.hu lenne? (egyéb ötlet is jöhet keddig)
-
Brumi˘
addikt
Az eredményeket továbbra is a meglévő topikokból szedjük majd ki. Előreláthatólag kedden lesz időm ismét foglalkozni a dologgal. Akkor össze is rakom az oldalt. Egyenlőre úgy néz ki 3-an már vagyunk akik frissitenek + még 1 ember aki még nem biztos de 90%. Így lesz minden 3dmarkra 1 ember. Egyenlőre egy ingyenes tárhelyre lesz bepakolva a dolog, valószínűleg extrásra. A többi meg majd elválik.
-
Brumi˘
addikt
Nem. Minden marad úgy mint most, csak a felület változik.
-
Brumi˘
addikt
Közérdekű kérdés:
Mit szóltok ahhoz ha a vantage toplista designa alá kerül a többi lista is. A vantage lista mint külön lista megszűnik. Így egybeolvasztva lesz az összes lista egy helyen.
-
Brumi˘
addikt
Megkaptuk az oldal forrását. Jövőhét folyamán összegyúródik majd a vantage listával. És ha kialakult a csapat akik majd csinálni fogják, akkor nekiállunk.
Most úgy néz ki a dolog, hogy Geza60 és én 100% benne vagyunk. Joshua7 kollégával még nem sikerült értekeznem, hogy hogy áll a dologhoz. (ő frissíti vantage listát most)
Aki még kéztetést érez magában, hogy hozzátenne a listához (domain, tárhely, frissitésben segitség, egy ötlet, óhaj, sóhaj) az ne tartsa magába. Bombázzon meg engem privibe. -
Brumi˘
addikt
Ha mégis valaki folytatná a listát. Akkor egy Asus x1950pro 256mb-s alap eredmény.
(én csinálnám szívesen, de sajnos a sajátomra sincs időm)
-
Brumi˘
addikt
-
Brumi˘
addikt
2 alap eredmény: Sapphire 4830 Dual Slot, Sapphire 4850 + S1
-
Brumi˘
addikt
A 4850 lecserélődött egy msi 8800 ultra oc-re, mert akkor még úgy volt hogy vizezve lesz és erre olcsóbb lett volna. De közbe jött 1-2 váratlan kiadás, úgyh maradt az ultra a gyári hűtőjével (ami teljes csendben végzi a dolgát). A többi tapasztalatom a két kártyával kapcsolatban leírtam az ultra topicjába.
-
Brumi˘
addikt
válasz
subaruwrc #11215 üzenetére
Az órajel visszavételt úgy tudod kiküszöbölni, hogy beállítod az adott órajelet bootra is. Riva tuner-be és att-be is segített anno. Am hétvégén kivágom a gépet a teraszra. Szerintem a proc még egy 50-100mhz-et mehet felfele, a vga meg passzolom, feljebb nem nagyon néztem.
-
Brumi˘
addikt
Próbálkoztam egy kicsit így kora reggel, hogy elérjem a 17K-t, de nem sok sikerrel. Azért egy kicsit javítottam az eredményemen: 16663
-
Brumi˘
addikt
Első nekifutásra:
Q6600@3,6Ghz | 2×2gb exceleram@1080mhz | MSI 8800 Ultra OC@700/1603/2300
Lesz ez még jobb is, csak a tápom bírja.
-
Brumi˘
addikt
-
Brumi˘
addikt
válasz
Laraxior #10193 üzenetére
Áááh nincs még maxolt eredmény, ahhoz kéne legalább sógor infityje meg rá az ipari venit, mert elég a procim 4g-n.
De kukkants be vantage totyikba, ott kicsit jobbat alakitott a masina, ám az se max még.
poli27: úgy hogy 3dmark buta és csak az fsb emelést látja, a szorzó csökkentést nem. És az orbra 3dmarkbol kerülnek fel az adatok.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Overlocker #9943 üzenetére
A vantageot szívesem látom én is.
-
Brumi˘
addikt
Egy gyenge alaperedmény egy sokat megélt vistával és az új karimmal (MSI HD4850): 11840
-
Brumi˘
addikt
Kis javítás egy kis softwares vmoddal karöltve:
Q6600@3,6Ghz
2gb st t1066@1066mhz
Giga 8800gt tf@810/1944/1944@1,26V (multiméterrel mérve, gamerhudból 1,2V volt beállítva)
omega 169.21Hardmodos eredmény hamarosan, csak per pill nincs tápom.
-
-
Brumi˘
addikt
válasz
Stalker-2572 #8702 üzenetére
Mekk kalkulátorával ez jött ki (ha egyforma cpu score-ral nézzük a két karit):
9800GX2:
HD4870: -
Brumi˘
addikt
Egy kicsit javitottam: 11787
Vidkari hd2900pro 256-bit@865/2204@1,2V vizzel hutve. Tobbi a kepen latszik. -
Brumi˘
addikt
Egy kis javítás. Konfig az adatlapomon.
-
Brumi˘
addikt
Köcce hogy ilyen gyorsan fel lettem dobva. A memok a gépbe 1066-on mentek.
-
Brumi˘
addikt
Feliratkoznék én is a listára egy hd2900pro-val (256bit). 840/2200@1,2V=11255 pont. Ha lesz jobb proci lesz ez még több pont is.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Hemi 426/RT #3346 üzenetére
Szerintem ennek semmi köze a 3dmark03-hoz.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Hemi 426/RT #3344 üzenetére
Nem nagyon. Miért milyen problémája van?
-
Brumi˘
addikt
válasz
Hemi 426/RT #3330 üzenetére
Ha van eredetid akkor kell hozzá lenni eredeti keynek is és akkor egyszerűen leszeded a teljeset a futuremark honlapjáról és aktiválod a keyeddel. És nem kell az updattel szenvedned.
-
Brumi˘
addikt
Nah hogy ne unatkozz végre megtaláltam a képet a 06os csúcsról. [link]
-
Brumi˘
addikt
válasz
Foxmulder89 #3136 üzenetére
Nem rossz, nem rossz.
-
Brumi˘
addikt
Itt van az első vmodos eredmény: [link]
A kari: Leadtek 7950GT 256mb + vf700cu @ 700/1750, 1,4ns-es hynix memokkal, vmod: vgpu: 1,5V vmem: 2,1V
A többi látszik a képről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest